Kasia ja już nawet nie pamiętam telefonu i gdzie by to było....Oferty co jakiś czas się zdarzają ale...Qanchita a jak ogarniasz wszystko? Pracę, dom, dzieci, męża? Za czasów ciązy móiłaś ze jakaś inna firma się z Tobą kntaktowała i zaproponowali Ci pracę i że chciała byś tam pracować.... i co w zwiazku z tą pracą?
super to wygląda takie maciopstwa ruchliweNie usiedzi sekundy w jednym miejscu...
jak trzeba się ogarnąć to człowiek bardziej zorganizowany i daje radę. A jak dużo czasu to człowiek taki leniwyJak ja to wszystko ogarnę...
u Maksia też już lepiej, jutro kontrola zobaczymy co lekarka powie. A tak się chwaliłam z inhalacjami to teraz odrywa maskę nie chce i się awanturuje. I tak sobie uzmysłowiłam że on od ponad miesiąca cały czas coś maMy już chorujemy 3 tydzień
anetka powinny zadzwonić. Ja bym chciała wiedzieć.
Byłam na kontroli z Maksiem i już prawie dobrze, możemy wychodzić, delikatne ma jeszcze zmiany ale to jak odkaszlnął to nie miał więc takie chwilowe ale summamed jeszcze jutro no i będzie działał przez tydzień więc jeszcze tydzień na zdrowienie. Ale zachowuje się już normalnie śpi też
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość