Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: Dwulatki wiosenno-letnie !!!! (kwiecień-lipiec 2010)

21 mar 2013, 18:03

tak, zamawialiśmy na allegro.
wózek też mamy już kupiony (korzystamy z tego, że jest kasa, bo potem sie rozejdzie i będzie klops). We wtorek na 100% będzie szafa zrobiona, więc może w weekend wybierzemy się po farby do pokoju.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2013, 18:50

a nie macie wozka po tobiku? pochwal sie

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

21 mar 2013, 19:01

Nie, sprzedaliśmy jakieś 2 lata temu. Bo wtedy kupiliśmy typową spacerówkę.

oto wybór MĘŻA:
Obrazek

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 mar 2013, 11:38

Witam
U was juz koniec remontów a u nas wszystko w proszku bałagan i malowanie w toku. Wrzuce wam zdjęcia jak Jasio pomaga fachowcą i tacie :-) Pozatym tez czekam na szafe juz zamówiona mimo to nie wiem czy chłopak przed świętami sie wyrobi och jejjeju ile jeszcze mamy do zrobienia a tu dzidzia rośnie.
Ano własnie wczoraj byłam na wizycie i malutka pokazała ,,bułeczkę,, więc nic sie nie zmieniło i na swój 32 tydzień waży 2160 nie wiem czy to duzo czy mało gin powiedział że wsam raz.

NICOLA_1985

22 mar 2013, 11:53

hej

Tibby łóżeczko bardzo podobne do naszego, pytałaś o te certyfikaty jakości?
wózeczek piękny , bardzo mi się podoba, z jakiej to firmy? ile kosztuje? :-)

kaczorek już nie długo koniec ciąży... :-D wszystko gotowe?, macie wózeczek, łóżeczko, ubranka dla małej księżniczki? :ico_oczko: malutka będzie spała z Wami w sypialni czy z Jasiem w pokoiku?
a jak w ogóle się czujesz już na tych prawie, że "ostatnich nogach" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2013, 12:31

Nicola, coś w mailu człek wspominał, że wszystkie papiery będą dołączone do wysyłki. Więc poczekam i zobaczę. I tak na droższe nas nie stac. A i tak potaniały z 720zł!

wózek VERDI MAX - cena 889 z przesyłką kurierską. Nam wystarczy. W razie "w" mamy spacerówkę po Bobim osobno, więc najważniejszy fotelik i gondola. Dziś właśnie zrobiłam przelew z rana i może na pocz. nast. tygodnia już będzie wszystko w domku.
Co do kolorów, to miał byc z początku BRĄZ - JASNY BEŻ, ale M. sam doszedł do wniosku, że na tym jasnym beżu (prawie jak biel) to będzie slad za sladem i się zaczyścimy, wiec wybrał niebieski. Tylko stelaż będzie inny - czarny, a nie srebrny jak na zdj.

W niedzielę jedziemy po te farby - mąż dał się namówic.

kaczorek, waga ładna! Byłabym z niej zadowolona na twoim miejscu. Skoro lekarz dodatkowo mówił, że jest ok, to tak musi byc.
Ciekawa jestem jaka się Marysia urodzi duża. Myślisz, że będzie większa niż Jasiek?

:ico_tort: za 2L 11mcy Tobika.

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 mar 2013, 12:49

NICOLA, Przez tą przeprowdzke nic jeszcze nie mam fizycznie no tylko tyle co po Jasiu. Mianowicie malutka bedzie spała z nami w sypialni mamy ją bardzo dużą bedzie miała kołyskę już mamy bo dostaniemy od mojego brata, wózek będzie po Jasiu tylko go odkurzyc i wyprać. Muszę zakupić tylko wiaderko do kopieli bo mamy zamiar używać i kwaituszek otulacz zamiast rożka noi wszystkie kosmetyki i akcesoria. Jeszcze nic nie kupiłam narazie jestem na etapie farb-kfelek- karniszy- żyrandoli :ico_noniewiem: mam nadzieje że zdąże :ico_oczko:
Czuje się dobrze wyniki mam dobre pozatym szyjka trzyma wiec mysle że terminu doczekam oczywiscie planuje rodzinny poród z swoja położną jestem już z nią umówiona. Jedyna dolegliwość ciążowa która mi przeszkadza bo zrozumiałe że jest ich wiele to przyrost wagi przytyłam juz z 15 kg i spuchnięte stopy ale tak jak mówisz zostało mi już niewiele czasu ok 50 dni jakoś przetrwam .
Ale jak juz domek bedzie gotowy to napewno wpadne w szaleństwo zkupów ubrankowych - pewnie zabraknie mi pieniedzy :-D

Dziękuje że zapytałaś :-)

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 mar 2013, 12:57

TIBBI, myślę że wage będzie miała podobną czyli miedzy 3500-4000

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2013, 12:59

Czyli waga śliczna i moim zdaniem fajna.
Ja też liczę na nie mniej nawet niż 3600! Już teraz miał Tomek 631g w 22tc. Oczywiście jak zawsze, nogi i głowa o tydzien starsze wiec koszykarz mi się szykuje :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 mar 2013, 11:44

Dziewczyny, przeżyłam glukozę! Mam już ją za sobą. Żyję i mam się całkiem dobrze. Nie było to przyjemne doświadczenie. Ta 50g była zdecydowanie łatwiejsza do przetrawienia :-D do tego te 2h czekania, ale zaopatrzylam się w dwie gazetki i siedzialam gdziecznie.

Okazało się, że to nie wózek do mnie jedzie, tylko ŁÓŻKO!!! Wiec dziś będziemy mieli łóżko piętrowe :-) ale skladac będziemy je dopiero po pomalowaniu. Teraz nie będzie sensu.
Wózek nawet jeszcze nie wysłany. Napisałam maila i czekam za odpowiedzią kiedy łaskawie wyślą.

spokojnego dnia!

Nasz Tom po glukozie to aktywny, że szok :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”