hej dziewczynki
Jakoś jak tak do was przychodze co drugi dzień szybciej mi te dni mijają nie wiem czemu hihi
U nas ok,Wy tak piszecie ile już przytyłyście,że teraz sie zważyłam i mam 10,5kg na plusie,heh to jeszcze pewnie mi sie przybierze

Ale co ja się będę tym martwić najwazniejsze aby moja maleńka ważyła przynajmniej te 3kg przy porodzie baardzo bym chciała
Mój mąż od wczoraj już pracuje,ale tak smutno bez niego nie umiem sobie miejsca znaleźć i w jakąś depreche popadłam przez to

Był ze mna dzień w dzień przez 3 miesiace a teraz jestem do tej 15:30 póki co sama jak palec,dobrze,że mam wspaniałą sąsiadke to przyjdzie czy ja do niej podejde... Masakra nie wiedziałam,ze pujscie męża do pracy będę tak przezywać,przecież pracował i go nie było po 15godzin i nie pracował we Wrocławiu a teraz pracuje po 8 tylko i we Wrocławiu i tak mi cieżko,że go nie ma
Dziewczynki za skończone wasze tc

Noo i plus wchodzenia co drugi dzień,że lecą wam te tygodnie masakrycznie szybko
Monika deser przepysznie wygląda
tibby i szafa będzie rewelacja
Wy tak o świetach piszecie,więc ja z mężem raczej pojedziemy do teściów na święta i już bo tak zazwyczaj jest,po za tym w ten dzień jeszcze będą imieniny szwagra męża to pewnie caała rodzinka się zbiegnie,a ja nawet nie mamw co się ubrać taka słonica się zrobiłam
Monika wspaniały gest tesciowej,na prawde wspanialy
ANZA czy ty kochana jestes poważnie psychologiem?
a co u reszty dziewczyn? jak się czujecie?
jenny za 15tc