ja od urodzenia Patryka wyprobowalam kilku pieluszek poczawszy od Pampersa potem z rossmanna pieluszki uzywalam, Pampers sleep&play po Dade. z pieluszek Pampers bylam najmniej zadowolona bo one sa jakies takie gietkie bardzo zle sie je zakladalo z rossmanna takie nawet nie byly zle. Za to pieluszki Dada moim zdaniem sa najlepsze
uzywam ich do tej pory i na zadne inne bym nie zamienila. Patryk po nich nie ma pupy odparzonej sa dobrze chlonne jak dla mnie wiec sa OK.
jesli chodzi o chusteczki to najpierw uzywalam Huggies ale sa beznadziejne bo jakies takie grube i zle sie nimi wycieralo pupe. potem uzywalam Kindii i sa bardzo fajne mam do tej pory jeszcze jedno opakowanie i szkoda mi ich uzywac i mam je na wyjscia gdzies jak idziemy
uzywalam tez jakis chusteczek z intermarhe i powiem ze nawet byly fajne tylko malo nawilzone. ostatnio kupilam tez chusteczki w biedronce takie Fitti i nie sa zle ale tez jakies takie mi sie wydaje malo nawilzone. z Pampersa tez uzywalam ale mialam tylko jedno opakowanie i byly Ok. ale jednak wole inne.
tak prawde mowiac to do chusteczek jakos nie przykladalam wiekszej uwagi z jakiej firmy maja byc. poprpstu kupuje gdzie tansze a w miare dobre