wlasnie sie zmobilizowalam i w koncu torbe spakowalam
No i juz na Ciebie kolej,a niedawno to ja pakowalam swoja torbe ahh
Tak Was troszeczke podczytywalam i
Monika ja tez mialam bardzoooo spuchniete nogi w ostatnich dwoch miesiacach ciazy,robilam wszystkie badania i wszystko bylo ok,tylko cisnienie mialam troszke podwyzszone,ale to nie bylo nic niebezpiecznego,pod koniec ciazy juz chodzic nie moglam tak jak i Ty,i wiesz jak urodzilam po godzinie stopy wrocily mi do normy,ALE nastepnego dnia rano znow mialam jak balony i chodzilam tak ze spuchnietymi jeszcze dwa tygodnie po porodzie,ale oczywiscie kazdy organizm jest inny,wiec Tobie moze zejsc opuchlizna zaraz po porodzie.
I jeszcze pisalas ze zaczynasz sie stresowac porodem,wiesz powiem Ci ze nie masz sie czym stresowac kochana!bole nie sa tak okropne,przynajmniej moje nie byly az tak straszne,a w momencie gdy bedziesz miala synka w ramionach zapomnisz w zupelnosci o calej akcij porodowej!
Tibby super kolor,i te pasy bomba,zdolny mezus zdolny!!
Jennycaly czas trzymam za Ciebie kciuki i jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze,ale odpoczywac mozesz caly czas bo jak juz dzidzia bedzie to na odpoczynek bedziesz miala o wiele mniej czasu!
I wogole dawno tu nie wchodzilam,ale Wasze suwaczki szybko pomykaja do przodu!!!! coraz to blizej do przyjscia malenstw..