Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

Re: wiosna-lato 2013

21 kwie 2013, 19:24

Super że tak jej idzie ładnie. Ze w ogóle ma takie zainteresowania, bo teraz o takie porządne hobby to u dzieci trudno. Tylko gry, komputery itp. Warto pielęgnować to hobby. A od ilu lat te szkółki przyjmują dzieci? Zapiszecie ją zaś?
Z tym kukaniem czy któraś nie urodziła to sie zgodzę. Cale forum będzie śledziło nasz wątek ;-)

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2013, 19:36

Musi mieć wiekowo minimum 7/8 lat ale jeśli dziecko jest wielkie i silne, że utrzyma lejce i włoży nogi w strzemiona to można nieco wcześniej. Moja jest mala i drobna więc szybko nie pójdzie a szkółkę.
Wiesz, fajne hobby...ale kosztowne niestety. Za godzinę jazdy 30-40 zł ....a cóż to godzina by dobrze jeździć...Na szczęście, teraz kasują nas po połowie...
Syn za to do darmowej szkoły :-) piłkarskiej dla juniorków od września pójdzie bo lubi kopać...lepsze to niż tak jak mówisz tv i komp.

Podglądamy teraz końcówki ciążowe!

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 kwie 2013, 22:14

hej :ico_ciezarowka: i nie tylko
Shiva, fajnie ja wyszła bys juz do domu i suer że córcia dostała sie do przedszkola.

Co do kosmetyków dla dziciaków to mam swoje wyrobione zdanie do kąpieli zestaw z SVR sesitiwe jest świtny. Do nawilżania (przy Jasiu nie używałam ale u Basi zamierzam praktykować) to olejek arganowy naturalny a do pupy jak oczywiście będzie taka potrzeba to bepanten polecam tez do pokaleczonych sutków :-) oczywiscie dla mam karmioncych.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 kwie 2013, 22:35

Ja znów mam tak, że uważam, że im mniej mazideł tym lepiej.
Przy córce nawet oliwki nie używałam, tylko mydełko.

kaczorek
i tutaj końcówka! Fajnie, mamy komu kibicować!

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 kwie 2013, 07:45

Ja właśnie się zastanawiam nad ew. olejkiem kokosowym. Polecany dla kobiet w ciąży więc myślę, że i dzieciaczkowi nie zaszkodzi. Przy Bobiku niestety tej oliwki używalam, ale krotko na szczęście. Teraz nie chcę jej wcale!!!
Ale nie wiem co do mycia właśnie kupic. Ponoc super pod względem składu chemicznego są tesmetki z serii babydream z rossmana. Tanie też przy okazji.

:ico_tort: z okazji 3 lat Bobika!!!!

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2013, 08:35

100 LAT! Niech Tobi zdrowo rośnie!

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2013, 08:49

Wszystkiego najlepszego dla Tobika :ico_prezent: .
Dzień Dobry nocka minęła spokojnie kolejny dzień do przodu. W tygodniu to mamy tydzień wizyt Monika zaczyna, a ja w sb kończę.
Małgosiu jak znajdziesz chwilkę to może uda Tobie się uaktualnić dane na suwaczkach na jesiennym wątku.
Tibby to czekamy na wieści z przedszkola, kciuki zaciśnięte.
Monika, a Ty zaraz wpadaj do nas po wizycie u gin.
A ja już potrafię rozpoznać skurcze, teraz biorąc nospe widzę różnice.

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 kwie 2013, 11:20

Hej hej :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Tobika :ico_urodzinki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A jak tam wyniki z naboru?

Co do powrotu do domu, to oczywiście nadal leżeć plecakiem, bo sytuacja nie jest ani trochę lepsza ,tyle że najgorsze mamy za sobą i dziecko ma szansę na przeżycie :ico_sorki:

Jeśli chodzi o kosmetyki, to u nas fajnie się sprawdzała seria J&J na dobranoc. Ale Justynka nie miała problemów że skóra.

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

22 kwie 2013, 12:35

Hej wpadlam na chwilke sie przywitac bo jakos nie mam dzis weny na pisanie... mialam rano do Was juz zagladnac ale maz jak wrocil z nocki to okupywal do tej pory laptopa :ico_zly: rano po sniadaniu sie wkurzylam ze az musialam to odreagowac i poszlam spowrotem spac i niedawno wstalam. otoz mialam miec dzis wizyte u ginka ale z przychodni zadzwonily do mnie pielegniarki i przelozyly wizyte na jutro :ico_zly: i jeszcze do innego ginka bo mojego ponoc do konca tyg. nie ma :ico_zly: wiec wizyte dopiero jutro mam u ginka ktory mi robil do tej pory wszystkie USG... troche tak glupio isc do innego bo on nie zna przebiegu mojej ciazy ale coz jak mojego nie ma bo jest nie obecny to do innego trzeba isc. tylko ciekawe co on mi powie... to tyle moze wpadne pozniej jeszcze tu do Was jak mi sie troche humor polepszy bo nie chce Wam tu smecic.

AAAAA tibby wszystkiego dobrego dla Tobika :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
kciuki za wyniki oby sie dostal do przedszkola!

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 kwie 2013, 13:10

No niestety nie dostaliśmy się do przedszkola. Przewidywałam taką opcję. Wszystko przez to, że siedzę w domu.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”