hej kochane
Pytacie jak sie czuje po odstawieniu leku? hmm W sumie skórcze są,ale bardziej bolą,to jeszcze nie porodowe,ale bolą i częściej je mam a takto póki co po staremu
Małgosia brawa za 24tc

leci,leci
Tibby Ty to jak ja nie potrafisz usiedzieć na pupci

i za 31tc

juz coraz bliżej
ziolo Ja juz teraz wiem co to znaczy zgaga współczuje i sobie i Tobie

Ja potrafie obudzic sie w nocy z taka zgagą,że siedze głowa do góry musze wziąść wtedy manti niestety bo nic innego mi nie pomaga i prawie rycze,przed ciążą nie wiedziałam nawet co to znaczy zgaga
Piszecie o kosmetykach z rossmana z babydreem macie racje i ja takowe zakupiłam ale czy bedą one odpowiednie dla mojego dziecka to się okaże
Donatka kochana Ty się oszczędzaj normalnie teraz bo z tymi szyjkami to nigdy nic nie wiadomo

Widzisz niby u mnie od którego tygodnia juz mnie straszyli,że urodze bo szyjka miękka i skrócona to leki leżenie i co wyprawke zrobiło sie szybciej wszyscy w gotowości a ja chodzeee jak słoń nadal w ciąży i ciszaaa,ale uwazaj tak czy inaczej na siebie i lepiej się kochana teraz oszczedzaj
anza No było nie fajnie u mnie a teraz widzisz jak sie wszystko pozmieniało,nawet malutka już nie jest taka malutka heh jakie to wszystko dziwne heh,a na Twoje takie ciągniecia brzuszka itd to no-spa dobra
Małgosia zjedz coś słodkiego to maluch powinien sie ruszyć,albo połuż sie na wznak i leż tak chwilke...
jenny Masz spodnie ciązowe,emulsje do ciała i piękny brzuszek
Za wszystkie wasze wizyty jutrzejsze trzymam kciuki,ja jutro do szpitala znowu ciekawe co to jutro bedzie,mam internet w telefonie to jak coś by sie dzialo jakos dam wam znać tutaj
Monika Ty dziewczyna ładna Twój mąż niczego sobie więc i Patryk przystojniacha hihi
Ahh chaiałam wam pokazać kącik Mileny jak wam sie podoba?
i sie znowu rozpisałam