Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

Re: Letnie dzieciaczki 2012

21 maja 2013, 08:21

:ico_kawa: dzień dobry
Marcinek juz kilka razy sam przyszedl do mnie,wdrapał mi się na kolana i dał buziaka w usta
Taki nieporadny ten buziak jeszcz,e z jęzorem na wierzchu,ale rozczulaajcy
:ico_brawa: :ico_brawa: za chwile będzie Ci pewnie biegał na całego :-)
powiem Wam, aczkolwiek nie wiem czy moje obserwacje są słuszne, że ja zauważyłam że gdy puszczałam małą na bosaka odrazu na drugi dzien jakiś przełom, albo zaczynała sama stać ładnie, albo ze stania do przysiadu sobie radziła, a potem kroczki, z tym że u nas mała jakby to nazwać taka "zakrecona" z tym chodzeniem, na szybkiego, bez zastanowienia :ico_oczko: bo moje dzieci po domu to zazwyczaj w skarpetach z absami raczkuje, biega itd, raz na jakiś czas właśnie na boso :ico_oczko: buty tylko na dwór jak wychodzimy
U nas pogoda się zepsuła...niby ciepło , ok 20st
witaj w klubie..
z kartą Rossnę
nie wyrobiłam tej karty a chyba powinnam bo sie nadarzają okazje, co?

Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

21 maja 2013, 08:57

:ico_kawa: dzień dobry
Marcinek juz kilka razy sam przyszedl do mnie,wdrapał mi się na kolana i dał buziaka w usta
Taki nieporadny ten buziak jeszcz,e z jęzorem na wierzchu,ale rozczulaajcy
:ico_brawa: :ico_brawa: za chwile będzie Ci pewnie biegał na całego :-)
hehe "przyszedł" to u mnie przyraczkował hehe - o to mi chodziło bo Marcinek chodzi narazie za rączki,ale bardziej o tego buziaka mi chhodzilo :ico_haha_01:
Quanchita dzięki za info - musimy kupić ten Bebilon bo to super cena.

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 maja 2013, 21:02

Widziałam tą promocję tylko że nam na razie nie potrzeba. Jak kupiłam małe opakowanie tak muszę je wyrzucić bo za długo otwarte jest. Za to zaznaczyłam że chcę promocję kaszek 3 kaszki za 20zł.
hehe "przyszedł" to u mnie przyraczkował hehe - o to mi chodziło bo Marcinek chodzi narazie za rączki,ale bardziej o tego buziaka mi chhodzilo :ico_haha_01:
też na początku myślałam że o chodzenie chodzi ale potem się zorientowałam :-) brawa dla całusińskiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiesz bardzo mi się rzuciło w oczy jakie ma mocne gęste grube włosy MArcinek :-) kiedy do fryzjera się wybieracie?

Awatar użytkownika
Madleine

21 maja 2013, 21:13

Widziałam tą promocję tylko że nam na razie nie potrzeba. Jak kupiłam małe opakowanie tak muszę je wyrzucić bo za długo otwarte jest. Za to zaznaczyłam że chcę promocję kaszek 3 kaszki za 20zł.
też na początku myślałam że o chodzenie chodzi ale potem się zorientowałam :-) brawa dla całusińskiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiesz bardzo mi się rzuciło w oczy jakie ma mocne gęste grube włosy MArcinek :-) kiedy do fryzjera się wybieracie?
w tesco są 2 kaszki za 12 zł chyba z bobvity :-)

Do fryzjera narazie sie nie wybieramy - zapuszczamy wloski :-)
Chcialabym taka fryzure dla Marcinka Obrazek

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2013, 21:22

W Biedronce ma być promocja na kaszki jedna za ok 7 zł a druga za 1/2 ceny. Chyba od 23.05

Awatar użytkownika
Madleine

21 maja 2013, 21:26

W Biedronce ma być promocja na kaszki jedna za ok 7 zł a druga za 1/2 ceny. Chyba od 23.05
No taka sama promocja jest wlasnie w Tesco bo kupilam przedwczoraj :-)

Awatar użytkownika
Qanchita

21 maja 2013, 22:47

meggi_24 pisze:W Biedronce ma być promocja na kaszki jedna za ok 7 zł a druga za 1/2 ceny. Chyba od 23.05

No taka sama promocja jest wlasnie w Tesco bo kupilam przedwczoraj :-)
W tesco kupiłam ostatnio 2 malinowe z Nestle za 13zł. Jeszcze tańsza była albo manna albo owsiane śniadanko...teraz nie pamiętam która.
Widziałam tą promocję tylko że nam na razie nie potrzeba. Jak kupiłam małe opakowanie tak muszę je wyrzucić bo za długo otwarte
Ja tylko przekazuję że jest super promocja...sama też nie korzystam bo pewnie połowę musiałabym wyrzucić.

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2013, 07:56

Ja tylko przekazuję że jest super promocja...sama też nie korzystam bo pewnie połowę musiałabym wyrzucić.
Ja też próbuje przejść na MM, ale jak Antosia widzi butelkę to dostaje histerii nic tylko cyc. Nawet wody albo herbatki nie chce. I mam mleko, które pewno też będzie wywalone :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

22 maja 2013, 10:54

Dziewczyny ja już 3 mleko próbuję i Kaja nie chce zadnego pić wszystko po rota się zmieniło bo przed chorobą ładnie piła NAN a teraz dostaje histerii!!! Spróbuję jeszcze Humanę bananowo waniliową bo wiecie tak cały czas te kaszki to tłuczące... jednak mleko to mleko koleżanki syn też taki nie jadek co do mleka a dała mu właśnie tą Humanę bananowo waniliową i mały wcina az mu się uszy trzęsą :-) a za nami już właśnie NAN BEBILON i BEBIKO ale już się wzięłam na sposób i nie wyrzucam tylko kupuję kaszki bez mleczne i rozrabiam z mlekiem bo te kaszki bez mleczne są po około 5zł a skzoda wyrzucać całego mleka!!!!

Madleine wqiem o czym piszesz z tym całuskiem!!! kajka też taki czasem "soczyste" daje!!! a w ogóle przedwczoraj po raz pierwszy sama stanęła w łóżeczku :ico_brawa_01: a mówi już mama, tata, baba, dada (dziadzia) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wiecie oglądam DDTVN i jest tam o matce któa sądzi się z lekarzami bo prz\ez 3 dni odysłali ją z dzieckiem chorym (okazało się na SEPSĘ) od szpitala do szpotala aż w końcu mały zmarł!!! i tak sobie pomyślałam ze aż teraz mam łzy w oczach że chyba bym zabiła móie serio takiego lekarza w tej chwili życie stało by się dlamnie nic nie warte jak by Kajki zabrakłowięc myślę ze nie darowała bym temu zakichanrmu lekarzowi!!! ta kobieta już 4 i pół roku walczy o ukaranie winnego opowidała ze nie moze zamknąć tego "rozdziału" w życiu bo ciągle jest wznawiany ze żałoba isę nie kończy bo cały czas jest wszystko "rozdrapywane" dla mnie koszamr!!!!

dzieczyny musze "schuść" do wakacji co najmniej 6kg!!! jestem strasznie spasiona!!! koszmar!!! a ważyłam już 62 a tu znowu 68 :cry:

Aleksandrowicz wiesz ja też zauważyłam większe postępy u Kajki od kiedy "biega" na bosaka :-D

Awatar użytkownika
Madleine

22 maja 2013, 10:59

Kasiala ja schudlam kilka kg,ale przez to,ze 1,5 tyg na ogrodku siedzialam i non stop grill to znowu przytyłam do swojej starej wagi czyli 59-60...,a marze zeby 50 ważyć ehh...ale za bardzo jeśc lubię :-)
Wczesniej przestalam jesc pieczywo,ziemniaki,makaron i szybko waga leciala...musze znowu do tego wrocic ,ale ciezko mi :-)
No i brawo dla Kai za stanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”