a nie wiedziałam, że to inny kot.
  a nie wiedziałam, że to inny kot. Takie życie kocie, nie wszystko da się wyeliminować. Kochaj albo rzuć
 Takie życie kocie, nie wszystko da się wyeliminować. Kochaj albo rzuć   całym kramem bajzlu.
   całym kramem bajzlu. chyba tylko rzucić
  chyba tylko rzucić  

no ty to masz dopiero przechlapaneMałgorzatka a jak jeden kot robi wszystkie trzy rzeczy, to co z takim delikwentem?chyba tylko rzucić

w kocie lotto.
 w kocie lotto. 
   kot nie wiem ile tam spedzil troche narozwalam ale o tyle dobrego ze tam nie ma trutek
 kot nie wiem ile tam spedzil troche narozwalam ale o tyle dobrego ze tam nie ma trutek   

córka mowi ze babcia soczek wyciągała, musze jej dzisiaj zwrocic uwage aby uwazniej nam grzebala
 córka mowi ze babcia soczek wyciągała, musze jej dzisiaj zwrocic uwage aby uwazniej nam grzebala   

moja Jadźka już nie raz pół dnia przesiedziała zamknięta w szafie czy kanapie, lubi się w kącie schować, a że jest czarna, to nie zawsze ją widać
  moja Jadźka już nie raz pół dnia przesiedziała zamknięta w szafie czy kanapie, lubi się w kącie schować, a że jest czarna, to nie zawsze ją widać   najciekawsze jest to, że nawet nie piśnie, że zamknięta, tylko czeka cierpliwie, aż ja zacznę się zastawiać gdzie ona jest, bo coś dawno jej nie widziałam
  najciekawsze jest to, że nawet nie piśnie, że zamknięta, tylko czeka cierpliwie, aż ja zacznę się zastawiać gdzie ona jest, bo coś dawno jej nie widziałam  

dzisiaj znowu go przydniotlam, otwieram szafe on juz tam jest
 dzisiaj znowu go przydniotlam, otwieram szafe on juz tam jest   

niekiedy szlag trafia bo niewiadomo kiedy wskakuje, a kotka odwrotnie robi wszystko aby nie przeszkadzac, jak widzi odkurzacz lub szczotke idzie do 2 pokoju, jak sciele lozko sama schodzi i siada obok
 niekiedy szlag trafia bo niewiadomo kiedy wskakuje, a kotka odwrotnie robi wszystko aby nie przeszkadzac, jak widzi odkurzacz lub szczotke idzie do 2 pokoju, jak sciele lozko sama schodzi i siada obok 
   dzisiaj mąż sie o niego potknal, ale co zrobic jak pod nogi nie patrzy
 dzisiaj mąż sie o niego potknal, ale co zrobic jak pod nogi nie patrzy   
   normalne ze Denis lezy w przejsciu
 normalne ze Denis lezy w przejsciu

bawi się w chowanegonajciekawsze jest to, że nawet nie piśnie, że zamknięta, tylko czeka cierpliwie, aż ja zacznę się zastawiać gdzie ona jest, bo coś dawno jej nie widziałam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość