hej kochane
nie zapomniałam o was moje drogie,ale Milenka coraz wieksza coraz więcej uwagi potrzebuje w dzień małe tylko drzemki robi a takto,trzeba się z nią bawić bo jak damy ją do bujaczka,który sam ją buja i gra to nudzi jej się po jakimś czasie i chce do nas gaworzyć

taka smieszka się robi z dnia na dzień :) mleczko odpukać podpasowało coraz żadziej miewa bóle brzuszka,ale jak boli to ja do niej wtedy mówie żeby postarała się troszkę usnąć i brzusiu przestanie boleć i wczoraj poskutkowało,złapała mnie za palec i zasneła

10 lipca idziemy na szczepienie i podejżewam,że Milenka juz z dobre 5kg będzie miała,bo jeeee ojj duzo je co 3 godziny 120ml mleczka... i co jeszcze... zagrałysmy w filmie,ale tak na koniec nas potraktowano,ze mój mąż już nas tam nie puści a TAKO MEDIE posłał do diabła,oczywiście z samym reżyserem sobie porozmawiał to co zrobił i jak nas potraktował,ale za duzo pisania i szkoda słów
Nadal chodze niewyspana koszmarnie,ale takie uroki,mąż pracuje i dorabia gdzie może,tesciowa kupuje mleczko i pampersy,Milena wyrasta juz z ciuszków więc musze pomysleć o nowych i fajnie rosnie nam kruszynka:)
Monika Patrzyczek przecuuudny tak slicznie trzyma juz główke i te oczyska jego ahhh
reszte dokończe później bo ide mała nakarmić...