Hej!
Edulita oj znam to uczucie, że jest się najgorszym - bardzo to bolesne niestety, dlatego tak bardzo zależy mi aby jak juz będzie 2 żadna nie czuła się pokrzywdzona, bo rany zostają na długie lata. (...) koniec tematu.
Niki może dzisiaj tylko ma dołek, jak rodzice się porozjeżdżają, to sytuacja powinna się unormować. Synuś duży już, super, że wszystko jest ok
Leona bycz się teraz na całego, korzystaj ile wlezie
Szkieletorek korzystaj z obecności mężą, bo Ty chyba jak ja masz go tylko w weekend w domu.
Jenny jeszcze troszkę tej bezradności, pomyśl, że teraz nieprędko będziesz mogła bezczynnie posiedzieć - dzidzia nie pozwoli i oczywiście cała reszta obowiązków. A Ty pracujesz? Jeżeli tak, to można wiedzieć w jakim zawodzie, bo jakoś tak albo przeoczyłam, albo nie pisałaś.
Djablica witaj, zapraszamy.
Ja dzisiaj już lepiej dzięki Bogu, bo wczoraj miałam ewidentny kryzys, chociaż brzuch dziś też twardniał, ale może dobrze,może ćwiczy

Wyspałam się porządnie, już po obiadku, teraz odpoczywam, A. zabrał Polę na przejażdżkę motorem
Piesek leży na mnie, na krok nie chce ode mnie odejść, jak znikam jej z oczu to piszczy.