monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

Re: wiosna-lato 2013

08 lip 2013, 09:29

ja tez zerkam tak na szybkiego i dalej u Was dziewczyny cisza :ico_szoking:

ehhh ale sie nasiedzialam musze zmykac bo Patryk sie wlasnie obudzil :ico_noniewiem: kimke pol godziny puscil i tyle wierci sie krei i marudzi... chociaz tyle dobrze ze zdarzylam sie umyc jak on spal i nastwic pranko :ico_sorki:

jak bede miec czas to zerkne jeszcze popoludniu albo wieczorkiem ... no chyba ze cos sie juz zacznie u Was dziac to prosze eska wyslijcie do mnie :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 lip 2013, 09:32

monika, ode mnie niczego nie oczekuj.

rozkwitł mi ostatni kwiatek wczoraj z mojego storczyka i myślałam, że może jednak już... że czekał by powiedziec mi kiedy urodzę. CISZA.

monikaA88

08 lip 2013, 09:40

tibby to chociaz jakby u donatki sie cos zaczelo a ja bym miala to przegapic to daj znac :ico_oczko:

monikaA88

08 lip 2013, 10:00

Moj Patryk w koncu sie zainteresowal mata edukacyjna i zabawkami wiszacymi na niej
smieje sie do nich patrzac na nie :-)

Obrazek

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

08 lip 2013, 10:05

Witajcie
Dziewczyny trzymam kciuki, zeby sie akcja roswinela.
Ja niestety niewyspana. Po obiedzie pewnie sie zdrzemne.

Milego dnia

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 lip 2013, 10:09

monika, świetnie to wygląda jak dziecko tak sie śmieje do zabawek. super! może to da ci więcej czasu dla siebie, jak Patryś sie zainteresuje w końcu zabawkami.

pozamiatane już. pranie ściągnęłam wczorajsze z wieczora. poukładałam. lóżka ogarnięte. kuchnia też.
teraz tylko podłogi na mokro i mam wolne :P
czekac na wypłatę pozostanie.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 lip 2013, 11:20

znów wydawało mi się że widziałam kawałek glutka zielonkawo-szarego z mikro kawałkiem krwi. Schiza!!!

Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

08 lip 2013, 11:25

znów wydawało mi się że widziałam kawałek glutka zielonkawo-szarego z mikro kawałkiem krwi. Schiza!!!
Tibby nie chce Cię dobijać,ale jak mi odszedł czop i lekarz mnie zbadal to powiedzial,ze i tak na poród się nie zapowiada jeszcze:-) no,ale ja bylam 2 tyg przed terminem - oby u Ciebie szybko poszło!

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 lip 2013, 11:28

Madleine, ja to na poród w terminie już nie licze! Co ty! ;-D by musiały chyba gromy z nieba na mnie spłynąc. Ale i tak jestem w szoku że jestem w stanie coś takiego z siebie wydalic, bo z Bobim w ogóle nie miałam czegoś takiego. Ale wolałabym żeby jesli to czop, by odchodził w większych ilościach. Bo tego było tyle co długośc małego paznokcia od ręki.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 lip 2013, 11:38

hej hej
ja sobie zrobiłam trochę odpoczynku od komputera :)

Tibby :) dzięki za przepuszczenie w kolejce ale chyba na razie nic się nie zadzieje :-)
a ten czop może tak Ci odchodzi po kawałku? mnie z Igą to taki duży kawałek zbitego śluzu wielkości palca gdzieś i kolor brązowawy (sorki za opis ale wiem że człowiek się zastanawia jak to ma wyglądać :)) wyleciał ale chyba na jakiś tydzień czy dwa przed porodem... ale wiem że niektórym w ogóle nie wychodzi - dopiero w czasie porodu więc... :)

łóżeczko - my mamy drewniane ze szczebelkami dookoła i nigdy one nie przeszkadzały jakos Iguśce ochraniacz to też tylko w pierwszych miesiącach był taki przy głowie, rozmiar 120x60 i do chyba 3 roku go używała, bo były dwa szczebelki wyjmowane i potem juz sobie sama wychodziła, 3 poziomy wysokości i to było super bo nie trzeba się było schylać na początku...
ja jestem bardzo zadowolona i teraz też go będziemy używać (fajna jest szuflada na dole na schowanie kocyków albo pampów zapasowych)

a ja byłam na ktg i mnie pani położna :ico_zly: bo najpierw mi gada że zapis do zostawienia mnie w szpitalu :ico_szoking: (że niby tętno nie takie, bo skurczy to ja nie mam) i gada do mnie "no niech się pani nie denerwuje! na ktg trzeba być spokojnym!" :ico_haha_01: najpierw mnie wystraszyła a potem że mam sie nie denerwować :ico_puknij:
no ale lekarz przyszedł ledwo spojrzał, przystawił pieczątkę i poszedł... więc mnie puściła do domu z głupim uśmiechem...

a jutro widzę się z moją lekarką to ma mnie zbadać...
kurcze no mnie się nie spieszy ale martwi mnie bo mam jakiś dziwny zielonkawy śluz od 2 dni i nie wiem co o tym mysleć... wcześniej jak był to był raczej żółty cały czas... :ico_noniewiem:

Donatka Tibby trzymajcie się

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”