witam.
Leonka buźkę już całkiem dokładnie widać

Super że zdrowo rośnie
Edulita wytrwałości życzę, jak masz wentylator to postaw koło łóżka i korzystaj ile wlezie, zawsze to chłodniej.
Lala mnie czasami dopada ból nóg i jajników jak przy okresie, a tak poza tym to częśto jak mała nogi w pęcherz pcha to czuję kopniaczki i muszę do toalety biec, ale to zależy od jej ułożenia. Fajnie u nas na razie remont się nie zapowiada, a powinien - przydałby się.
Szkieletorku pamiętaj, żeby odpocząć trochę w ciągu dnia i zadzwoń do ortopedy, tylko mów od razu że w ciąży jesteś - to może szybciej umówią.
Betina widać, że masz konkretnego gina, dba o wszystko - tak powinno być. Odpoczywaj w górach, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę

Chociaż zdjęcia wstaw jak wrócisz
Pola jeszcze śpi - dziś jej nie budzę, niech porządnie odpocznie. Ja na razie leniuchuję, kawkę piję już godzinę

Z planów na dziś to chcę do taty jechać, do lekarza zadzwonić żeby prywatnie moja Polę skonsultować, bo dalej ma parcie na mocz a wysikać się nie może, więc pora iść dalej. Obiadek mam z wczoraj, więc gotowanie odpada, tylko prasowanie i domek później ogarnąć.