Hej
Dziewczyny gdzie jesteście ?????
tabogucka, jak się czujesz ? Masz jeszcze te bóle brzucha ? Mam nadzieje,że już jest wszystko OK.
Ja właśnie dziś autko odebrałam od mechanika
A Wam co się popsuło z ogrzewaniem ?
Ojej

my tez mamy dach do wymiany,a z tego co mówi mój tata to koszt mniej więcej 15 tysięcy, więc poprostu super, a jeszcze czekają okna na wymianę i pokój do remontu...

nie wiem skąd na to wszystko brać
To Szymuś chyba typowy bunt dwulatka przechodzi ale nie martw się Martyś tez ma czasem swoje akcje i lubi się czasami położyć na chodniku i pokrzyczeć trochę

hehe
Czekam cierpliwie aż to minie
Co do wspólnego spania to my też śpimy z Martynką ale w ogóle mi to nie przeszkadza. Z Karolcią było tak samo i koło 3 latek kupiliśmy jej duże łóżko i bez problemu się przeniosła, więc liczę,że i tym razem będzie tak samo
aga, no i co w końcu wymyśliłaś dla dzieciaczków na dzień dziecka ? Pogoda raczej nie sprzyja zabawom poza domem
Kurcze ciągle ten deszcz i deszcz i już oszaleć można. Martyś tak się nudzi w domu,że już musiałam jej rowerek do domu przynieść i hulajnogę i jeździ po pokojach. Nie mam dla niej kaloszy, więc na polko praktycznie nie wychodzimy. Tyle co odprowadzić i przyprowadzić Karolcię ale muszę się wreszcie zebrać i kupić jej te kalosze,bo adidasy ciągle przemoczone
magda1614, co tam u Was słychać ? Jak tam u Filipka ?
Mnie dopadł katar i niestety Martynkę też

i obydwie też kaszlemy ale chyba nie przez gardło, tylko krtań, więc nie wiem czy nie wybrać się przed weekendem do lekarza,żeby się upewnić co jest grane.
A ja jutro idę z Karolinką na spotkanie z przyszłym wychowawcą. Powiedzą już o książkach, rodzice i dzieci się poznają i mam nadzieję,że nowa Pani zrobi dobre wrażenie na Karolince,bo to najważniejsze.
Ja jak zwykle się denerwuję ale to chyba już tak będzie