gdzie sie podziewacie?
wstawac babki!!
sernik wyszedl pyyyycha :)
U mnie większość dnia mineła na sprzątaniu , ale opłacało się.Dawno nie było tak czystoU nas dzień minął szybko i na leniuchowaniu. .
U nas pogoda była okropna , cały dzień deszczowo , dziś chyba będzie to samo.Piekna pogoda u nas, takze spedzilismy dzisiaj wiekszosc dnia na dzialceMala szaleje na maksa
Ojjj ale kurcze to chyba bezprawnie tak więc jak masz kogoś kto się na tym zna to możesz powalczyć.Wylicytowałam sobie wózek na allegro, przelałam już pieniądze.A dziś dostaje e-maila że nie może mi wysłać wózka bo cena była zbyt niska. Niby pieniądze ma mi przelać , brak słów
Dziś do południa paskudna pogoda była,bardzo zimno i deszczowo. W kościele byliśmy potem kawa u rodzinki,obiad ,drzemka Lilci i nasza a później pojechaliśmy do miasta był jakiś festyn .Tam posiedzieliśmy momencik i na basen kryty się zebraliśmy . Mała wniebowzięta bo ona wodę kocha .Koło 19:30 dotarliśmy do domu a tutaj goście więc chwilkę posiedzieliśmy,mała pobawiła się z dziećmi i teraz dopiero zasypia. Jak na nią to dość późna pora i ma problem teraz bo marudzi.Szkieletorku co u Ciebie?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość