Słucham ostatnio starych piosenek z lat 80, a właściwie to oglądam teledyski też i to chyba najbardziej mi się podoba, kiedyś wiele się ich kręciło i były takie jakieś z duszą :)
Stare piosenki, ale wiecznie żywe - zawsze powtarzam tym, którzy słuchają tylko nowych hitów :) Szkoda tylko że coraz rzadziej je puszczają, a w telewizji to już w ogóle brak.
JEST KILka stacji radiowych z taką starą dobrą muzą, ja słucham nieraz voxu, to u nich tylko taka. A generalnie mam ostatnio zajawkę na muzykę z Dirty dancing - nieśmiertelny film i muzyka!
A ja słucham wszystkiego. Natomiast rzadko kiedy stacji muzycznych bo denerwują mnie te głupie programy, smsiki i długie reklamy. Wolę już słuchać swojej muzyki. A jeśli chodzi o to jakiej - to chyba każdej. Poza metalem, jego niestety nie zniosę.
Ostatnio rozmawiałam z moją koleżanką o starych kawałkach i wtedy ona włączyła mi stację muzyczną Stars tv. Świetnie się bawiłyśmy, bo akurat leciało pasmo best party. Nawet nie wiedziałam, że jest taki kanał. Będę tam na pewno częściej zaglądała