Hej moj ulubiony sklep to napewno MANGO, ZARA, schaffa, ko-moda, RESERVED, Camieu, bazary tez sa dobre, mozna znalezc w takich malych sklepikach rozne ciekawe rzeczy
Ja nie lubie sklepów sieciowych,ponieważ często ubrania od nich są marnej jakości. Zdecydowanie bardziej wolę zakupy w sklepach internetowych,jest taniej a teraz można spotkać fajne promocje z okazji świąt.
Ja ostatnio znalazłam naprawdę dobry butik, Echo Fashion. Mają tam dużo fajnych sukienek, tunik i dodatków. Tam właśnie znalazłam sukienkę na sylwestra, klasyczną małą czarną ze zdobieniami z cekinów. Polecam ;)
ja też nie polecam allegro, kilka razy się już zawiodłam, na zdjęciu wiele rzeczy wygląda ładnie, ale po przymierzeniu, okazuje się, że nie nadaja sie do niczego
Znam ten ból i właśnie dlatego wolę sklepy internetowe,gdzie mogę zwrócić towar w przypadku kiedy nie będzie mi odpowiadał,co wynika z regulaminu. Poza tym teraz warto polować na okazji,w styczniu czekają nas przecież wyprzedaże.
Polecam ten sklep: http://superstar-originals.pl/
Znajdziesz tutaj odzież sportową Adidasa (bluzy, T-shirty, dresy, koszulki polo, adidasy itd.). Nigdy nie zawiodłam się na tej marce, więc z czystym sumieniem polecam ten sklep. Co do cen, naprawdę przestępne:)
Gorąco polecam sklep Danvera.pl sama osobiście robię tam zakupy i jestem naprawdę zadowolona szyja mi na wymiar cena niska fasony sukienek modne czego chcieć więcej ..