szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Jesień mamy wita 2013

26 sie 2013, 21:01

lekarz podjął decyzje wyjęcia małego 04.09
Ryzykownie znaczy że co konkretnie?
No to kurka już niedługo będziesz tulić dzidzia.Ale fajnie.
Masz jakieś obawy czy nie możesz się doczekać.

U mnie teraz sobie przypomniałam że zrobiło sie lekkie rozwarcie na niecałego palca ale mówi że to nie jest jakoś groźne więc nic z tym nie robimy.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2013, 21:14

Jenny wow to juz niedlugo :ico_szoking: :ico_brawa_01: czyli co cc??

Spinka dzieki za wiesci od Edulity :ico_sorki:

Moje chlopaki byli wieczorem na pokazie Monster truck, niedawno wrocili i Marcel wlasnie usypia

J w tym czasie odkurzylam i zmylam podlogi(mezu mial to zrobic, ale oczywiscie zaraz, zaraz... To pewnie bym sie nie doczekala :ico_zly:

Awatar użytkownika
jenny1983

26 sie 2013, 21:25

Szkieletorku cały czas biorę leki a teraz ciśnienie idzie mi do góry i zaczynam tyć przez wodę, dlatego lekarz taką podjął wstępną decyzję w przyszły pn jeszcze ma ją potwierdzić. Mam spr ile przytyje w ciągu tyg i kontrolować ciśnienie.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2013, 21:27

Jenny czyli co?? Lekarz podejrzewa ze moze to byc zatrucie ciazowe?? :ico_olaboga:

szkieletorek

26 sie 2013, 21:30

No tak ale CC zawsze robi się wcześniej a nie czeka do końca wiec będzie dobrze. Dzidzia już duza i nic zrobi CC to będzie donoszona wiec krzywda się jej nie stanie.
Oby tylko było dobrze a dla dobra dzidzi zrobimy wszystko przecież.

Dobra ja zmykam spać bo zmęczona jestem a jutro wcześnie musimy wstać bo jedziemy na kontrole do alergologa z córcią.

Awatar użytkownika
jenny1983

26 sie 2013, 21:43

Leona tak, ale tylko podejrzenie, a mój gin zawsze dmucha na zimne. Dlatego mam być czujna w tym tygodniu. Niestety, czy maluszek pójdzie do inkubatora tego nie wiadomo, dopiero jak urodzi się. A ja przed cc jeszcze będę musiała odstawić heparynę, No nic czekamy do pn.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2013, 06:24

Witam!
Ale wieści :ico_brawa_01:
Jenny to Ty już godziny możesz odliczać :ico_brawa_01: Bardzo ładnie waży synuś :ico_brawa_01: Nie będzie źle po cesarce, pierwsze 2 dni przy wstawaniu, potem już coraz lepiej. A Ty taka chudzinka, to chyba lepiej niż miałabyś popękać, bo synuś dość dorodny :-) Pilnuj się teraz i obserwuj tak jak gin kazał.

Szkieletorku jeżeli chodzi o kawę, to ta z ekspresu ciśnieniowego najzdrowsza, bo chodzi o to by kawa miała jak najkrótszy kontakt z wodą, najgorsza ta nasza fusiasta w szklance parzona, więc lepiej pić rozpuszczalną tylko że liofilizowaną, niż taką zwykłą :ico_oczko: Ja osobiście parzonej nie mogę, ekspresu nie mam i chyba nie potrzebuję, więc zostaje mi rozpuszczalna. A wiadomości na temat kawy mam z programu TVN Style Wiem co jem, czy jakoś tak :ico_oczko:

Leonka umiesz liczyć licz na siebie :ico_oczko: a tak na serio, nie denerwuj się za bardzo, nie ma sensu. Ja pewnie bym zostawiła bajzel i jakby wrócił to musiałby sprzątnąć, no chyba, że jak bym się dobrze czuła to pewnie byśmy się pokłócili :ico_oczko:

Ja od 5 spać nie mogę, już zamiotłam w pokoiku Poli(wczoraj pomalowany i dziś A> ma kłaść panele), teraz płatki zajadam i kawkę wypiję i pewnie pójdę go gnać do tej podłogi. Chcę dziś jeszcze meble wnieść i ułożyć rzeczy w nich. Mam wrażenie, że grunt pod nogami mi się pali. Poza tym dziś mam jeszcze trochę planów typu zmienić moją przychodnię(zapisać się do pobliskiej), odwiedzić znajomą która obszywa meble ( to w sprawie fotelika do karmienia i budki od wózka) ,poprasować, pranie zrobić i jakieś ciasto może upiekę (jak będzie czas i siły). A. od jutra do pracy, a ja jutro wizytuję, pewnie mojego tatę poproszę, żeby ze mną jechał, bo jak mi się brzuch spina to trudno mi normalnie siedzieć i wolę nie kusić losu za kółkiem kierownicy.
Co do porodu Edulity to myślę, że sama napisze, jak znajdzie chwilkę czasu, ale powiem Wam, że podziwiam ją bo z 3 dzieci nie jest łatwo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2013, 06:25

Betina jak u Ciebie? jesteś jeszcze 2w1????

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2013, 08:43

Jenny wszytko będzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jenny1983

27 sie 2013, 08:57

Cześć dziewczyny ja już po ktg, tętno małego wyższe, ale w normie i co dziwne pierwsze skurcze rysowały się. Wynik ktg zobaczyła gin, która akurat zaczynała pracę i stwierdziła, że tętno dziecko oki i że widać pojedyncze skurcze, mogąbyć to przepowiadające lub jak to stwierdziła najwyżej pani wcześniej urodzi.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”