inia a daleko masz do Wrocka ?Kurka z lekarzami tak ciężko jest i u mnie.Ja znam tylko tego jednego mojego gina który jest faktastyczny.
Dobrze ze z dzidzia ok ale z tym łożyskiem nie fajnie skoro to poważna rzecz.
Oj ja nawet jednego zdjęcia nie mam brzuszka.Jakos aparat mnie omija ostatnio. A brzuszek no jak na ten czas to wiadome jest juz widoczny bardzo.Pokazałybyście brzuszki
tak zgadza się rodziłam w prywatnej klinice. To pewnie zależy od rejonu jaki jest koszt. Wiem, że w Warszawie słynna prywatna klinika gdzie gwiazdy rodzą kosztuje od 12tys. złotych. Na szczęście ja mieszkałam niedaleko Białegostoku i za cesarkę zapłaciłam 2tys. złotych. Do tego jest jeszcze opieka po porodowa 6tyg. i opieka nad dzieckiem również 6tyg. No i masę upominków ;). Ale w dzisiejszych cenach się nie orientuję, bo wiadomo, że to było dwa lata temu a ceny rosną.Nina 0226 mam pytanie bo pamiętam, że ty rodziłaś w prywatnej placówce, możesz mi powiedzieć jakiego rzędu jest to koszt?
Kurka nie wiedziałam . Albo nie pamiętam po prostu.tak zgadza się rodziłam w prywatnej klinice
Ja kilka nicków kojarzę jeszcze ale kontaktu nie mam z nikim .gdzie sa wszystkie, macie z nimi kontakt???
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości