nina jaki dziadek?ja myslalam, ze wy jechaliscie do brata czy siostry twojego meza, macie tam juz i rodzicow u siebie?
koncertu zazdroszcze, musiala byc super impreza
inia dobrze, ze maz sie poprawil i mozesz liczyc na jego pomoc, bo przy trojce dzieci, jeszcze takich malych to juz bedzie sie co uwijac
szkieletorek ja sie obawiam, ze jezeli nikt wam domu nie zapisal wczesniej, a siostra sie nie zrzekla spadku to jednak bedziecie musieli podzielic dom, albo wlasnie dac cos w zamian, ziemia to fajny pomysl i chyba tez w cenie nie?zalezy jak sie dogadacie, a dogadac sie musicie...ja mam podobna sytuacje i przypuszczam, ze kiedys bede w dupiatej sytuacji, bo to ja mieszkam w domu, ktory bede musiala splacic rodzenstwu, siostra z reszta juz mi dawno zapowiedziala, ze ona na bank bedzie chciala spadek, a brat na to, ze jak A. chce to on tez bedzie chcial
elibell a jednak furby?dla mnie to kompletny niewypal, chyba ze teraz te furby maja jakies inne funkcje niz kiedys, a wygladaja tak samo...moja siostrzenica kiedys dostala, one byly modne jakies 15 lat temu i to nic tylko jakies glupawe dzwieki wydawalo, skakalo, przewracalo oczami, wygladalo i zachowywalo sie jak maly gremlin, z tego horroru..masakra..to juz bym wolala jednak jakas interaktywna fajnie spiewajaca i gadajaca zabawke...
ja teraz licytuje dla Mili taka interaktywna zabawke z LPS, cos a la Tama Toji - te jaja co kiedys sie hodowalo..nie wiem czy to bedzie trafiony gadzet, ale kiedys taka zabawke w Mc Donaldzie dostala i sie nia fajnie bawila,do czasu padniecia baterii, a ze uzywane, nie takie drogie to sprobujemy
co do klockow, to Kala nie bierze do buzi, lubi brac lego od Mili i cos skladac, ale widze, ze jeszcze to tych standardowych lego jest za mala, za male sa te czesci to trzymania i wkladania, takze Kala Duplo dostanie, tescie kupili jej jakis zestaw cyrk, a na Swieta moze cos wiekszego sie dokupi..i u nas jest szal na Pet Shopki
Mila tez chcialaby dostac te puzzle przestrzenne Wieze Eiffla, takze jakas podstawowa liste zakupow prezentow mam, teraz tylko kaske pozbierac od chetnych obdarowujacych i mozna szalec
a co do nocnikowanie, ja Mile w nocy odsadzalam, ona zasypiala ok 19-20, to zanim ja szlam spac ja wysadzalam i jak sie w nocy przebudzilam to tez ja wysadzilam i nie bylo nigdy problemu, ale Mila bardzo mocno spi, ona nawet tego nie pamietala, ja mysle ze jeszcze 3 latki w nocy spokojnie moge sie posikac
Kala co noc budzi sie z pelnym pampersem