Pierwsze słyszę, uwielbiam rocka, wiec zaraz poszukam tego w necie. A u mnie obecnie Peter Gabriel Red rainJapoński rock rządzi. Moim ulubionym wykonawcą jest Miyavi, który ma niepowtarzalny głos, gra na chyba każdym instrumencie. Dodatkowo dodam, że jest to artysta o ekstrawaganckim wyglądzie i dziwny podejściu do życia, przez co jest tak wyjątkowy w swojej muzyce. W głośnikach Miyavi- kimi ni nagai wo
A powieść Miasto 44 czytałeś? Jeśli nie to polecam.:)U mnie piosenka miasto od trzech dni, coś pięknego!
Ja czytałam. Fajne uzupełnienie filmu. Zdziwiłam się, ze ktoś napisał książkę na podstawie scenariusza filmowego, bo z reguły składają się one głownie z dialogów (tak to sobie wyobrażam). Ciekawa jestem skąd Mastalerz wziął tyle szczegółów, czy to wszystko było w tym scenariuszu, czy on tak dobrze zna historie? No dobra, ale to wątek o tym czego słuchamy - piosenka "Miasto" jak już jesteśmy przy tym temacie całkiem spoko, a obecnie leci sobie płyta U2, ta najnowsza, bo za darmo można ją ściągnąć z sieci, legalnie.A powieść Miasto 44 czytałeś? Jeśli nie to polecam.:)U mnie piosenka miasto od trzech dni, coś pięknego!
Ta piosenka jest piękna!! Zresztą nie mogłaby odstawać poziomem od filmu ;)Słyszałam tę piosenkę promującą Miasto 44 i lubię ją odsłuchiwać. Podobnie jak inne utwory z tego filmu. Słucham i jeszcze czytam powieść Miasto, Mastalerza. Tak przez to wszystko jakoś naszło mnie na piosenki wojenne... Niedoceniana rzecz przez młode pokolenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość