Ja staram się podawać dzieciom tran w płynie a to dlatego,że będzie bardziej skuteczny niż ten w kapsułkach. Jedynym minusem może być to,że jego smak niezbyt przypadnie naszym maluchom do gustu,wtedy pozostaje forma kapsułek w myśl zasady "lepsze to niz nic" ..
Generalnie tran w kapsulkach i w plynie to zadna róznica. Jednak jesli wolisz podawać dziecku w plynie to sa dostepne trany smakowe np. ja podaje swoim domownikom tran molersa o smaku owocowym. Dostepne tez sa tej firmy rybki i zelki owocowe. Moje dziecko bardzo lubi pic owocowy tran, poniewaz dobrze smakuje i nie pachnie rybą. Jak było mniejsze rybki zelki tez mu smakowaly.Ja staram się podawać dzieciom tran w płynie a to dlatego,że będzie bardziej skuteczny niż ten w kapsułkach. Jedynym minusem może być to,że jego smak niezbyt przypadnie naszym maluchom do gustu,wtedy pozostaje forma kapsułek w myśl zasady "lepsze to niz nic" ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość