Ja się zastanawiam nad przedłużeniem rzęs ale zastanawiam się czy właśnie nie dostane jakiegoś uczulenia ? Znalazłam ostatnio fajną ofertę w hurtowni fajnepaznockie.pl , czy któraś z Was może mi doradzić, http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/355/ ... _rzes.html Co myślicie o takich rzęsach ?
Moja stylistka mówiła że od długotrwałego przedłużania rzęs może pojawić się uczulenie na klej.Ja przedłużam już pare lat i na szczescie nic takiego mnie nie złapało.Spróbuj w innym salonie:)
Jeżeli masz uczulenie lub tez istnieje ryzyko że wystąpi,to wg mnie lepiej zaprzestać zabiegu przedłużania bo w praktyce nie ma to sensu,zniszczysz tylko swoje zdrowie,a tego chyba każdy chce uniknąc.
Dziewczyny - robiłyście w ostatnim czasie szkolenie z tego zakresu? Ktoś może mnie uświadomić, czy pojawiły się w tym temacie jakieś nowości, coś ciekawego? Nie wiem czy mam się z czego szkolić
ja aktualnie wlasnie mam zrobione 1:1 i jestem bardzo zadowolona . efekt jest naturalny ale jednak co rano budze sie z delikatnym lzawieniem ale to kwestia kilku sekund i zaraz jest ok :) ja moge polecic tylko tez trzeba znalesc dobra fachowa reke ktora to zrobie idealnie :)
Możesz być akurat uczulona na jakiś składnik lub kosmetyk który używany jest do przedłużenia rzęs i dlatego teraz masz takie objawy,na drugi raz po prostu zrezygnuj z tego zabiegu,bo też na siłę nie warto psuć sobie zdrowia.