Ja mam problem z nauką języka i już próbowałam różnych rzeczy, ale wydałam chyba kasę w błoto na te wszystkie pomoce. Jakie konkretne mogłabym Twoim zdaniem sprawdzić? Już mi ręce opadająmoże słuchanie nagrań, może proste pomoce językowe? Nie wszystkim wiedza wchodzi na kursach, bo to jednak jest kilka osób i może być problem, żeby się skupić.
Pół roku a pół roku to chyba różnica - mam na myśli intensywność kursu. A najważniejsza jest chyba osoba prowadzącego.po prostu jeden ma talent do języków a drugi nijak nie ma no i cięzej mu przychodzi motywacja i nauka. moze za wczesnie zrezygnowałas z tego kursu, pół roku to troche mało zeby widziec super wielką różnice
Renia, nie wiem, czego próbowałaś, ale poleciłabym Ci książki z naszego wydawnictwa. Oczywiście, na każdego działa coś innego, ale nasze materiały są tak przystosowane, żeby nauka z nich była przyjemnością. Do książek dodawane są płyty CD, co pozwala na kompleksowe poznawanie materiału i uczenie się poprzez słuchanie i czytanie - coś dla wzrokowców i 'słuchowców". Jeśli chciałabyś się dowiedzieć coś więcej o konkretnych publikacjach, daj znać - mogę coś podpowiedzieć tutaj lub w prywatnej wiadomości.Ja mam problem z nauką języka i już próbowałam różnych rzeczy, ale wydałam chyba kasę w błoto na te wszystkie pomoce. Jakie konkretne mogłabym Twoim zdaniem sprawdzić? Już mi ręce opadająmoże słuchanie nagrań, może proste pomoce językowe? Nie wszystkim wiedza wchodzi na kursach, bo to jednak jest kilka osób i może być problem, żeby się skupić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość