Okulary VR to jak dla mnie bardzo fajny pomysł.Ja bym proponowała jakiś fajny gadżet, np okulary vr albo coś ;) Ja znalazłam takie w teletorium i kupiłam mojemu bratu. Był całkiem zadowolony.
Okulary VR to jak dla mnie bardzo fajny pomysł.Ja bym proponowała jakiś fajny gadżet, np okulary vr albo coś ;) Ja znalazłam takie w teletorium i kupiłam mojemu bratu. Był całkiem zadowolony.
Mają jeszcze bardzo fajne modele słuchawek.Okulary VR to jak dla mnie bardzo fajny pomysł.Ja bym proponowała jakiś fajny gadżet, np okulary vr albo coś ;) Ja znalazłam takie w teletorium i kupiłam mojemu bratu. Był całkiem zadowolony.
Też bym proponowała coś w tym stylu.Ja bym proponowała jakiś fajny gadżet, np okulary vr albo coś ;) Ja znalazłam takie w teletorium i kupiłam mojemu bratu. Był całkiem zadowolony.
Ja w gazetce Teletorium znalazłam akurat fajną kamerkę sportową i taką właśnie kupię bratu.Ja bym proponowała jakiś fajny gadżet, np okulary vr albo coś ;) Ja znalazłam takie w teletorium i kupiłam mojemu bratu. Był całkiem zadowolony.
Ja tam bratu kupiłam słuchawki gamingowe. Bardzo się z nich ucieszył :DJa w gazetce Teletorium znalazłam akurat fajną kamerkę sportową i taką właśnie kupię bratu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość