Kochane, 
witam Was serdecznie. Powertowałam strony i nie widzę takiego tematu, więc postanowiłam, że go założe ;) 
Co myślicie o przedłużaniu włosów? Stosuję od niedawna kosmetyki Great Lengths, ale ich główną działanością jest zagęszczanie i przedłużanie włosów. Mają już dość długą tradycję, a przyznam szczerze, że gdy zaczęłam szukać metamorfoz doznałam szoku, jak pięknie są wykonane i jak naprawdę zmienia się całkowicie wygląd kobiety. Przedłużałyście może u nich, może jakąś inną metodą? Dajcie znać :)

takie z nas kobietki
  takie z nas kobietki  
 pasemka zakladam w Hair Atelier&Spa, Piotr Sierpiński i są to pasemka hair talk extensions. Sa bardzo naturalne, miekkie i wytrzymale. No i pan Piotr bardzo profesjonalnie i dokladnie wykonuje zabieg, a to tez jest istotne- nie tylko dobry produkt, ale tez odpowiednie wykonanie.
  pasemka zakladam w Hair Atelier&Spa, Piotr Sierpiński i są to pasemka hair talk extensions. Sa bardzo naturalne, miekkie i wytrzymale. No i pan Piotr bardzo profesjonalnie i dokladnie wykonuje zabieg, a to tez jest istotne- nie tylko dobry produkt, ale tez odpowiednie wykonanie.