Ja lubie średniej długosci, napewno nie szponowate długaśne, z kolorów lubie odcienie czerwieni, wisniowe, winne, burgund. Tak elegancko a zarazem seksownie wyglądają.
Ja lubię efekt syrenki. na paznokciach. Delikaty i gustowny :) Fajne pyłki mają w Kosmetyki Profesjonalne ul. Waryńskiego 5 67-100 Nowa Sól tel. 609 184 902.
___________________________ http://www.biokur.pl/efekt-syrenki-c-102_172.html
Ostatnio zmieniony 16 lis 2017, 09:15 przez makarena00, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze robię paznokcie u pani Moniki w salonie Gnatyshyn na warszawskim Ursynowie. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Pani Monika jest bardzo kreatywna i zawsze chętnie coś zaproponuje. Warto przejść się chociaż raz, aby się o tym przekonać.
Żona doszkalała się w robieniu paznokci hybrydowych, żelowych a do tego w zdobieniu paznokci. Teraz sama sobie paznokcie robi a do tego koleżankom, które są jej klientkami.
Ja od dwóch lat chodzę do kosmetyczki regularnie na hybrydę. Nie wyobrażam sobie teraz paznokci bez niej Dzięki temu ręce wyglądają zawsze na takie zadbane. Moje ulubione kolory to czerwień, róż i beże.
Ostatnio bardzo spodobał mi się efekt kociego oka na paznokciach. Mam zamiar go sobie zrobić w najbliższym czasie. Podpatrzyłam go u koleżanki i nie mogłam oderwać oczu.