Gratulacje! Właśnie mój brat szuka sposobów na rzucenie palenia. Fajnie byłoby jakby mu się udało. Zastanawia się, jakie są negatywne skutki rzucenia palenia, ale gorsze są z pewnością choroby, które powoduje nikotyna. Cały czas wspieram go i nawet kupiłam specjalny preparat Tabex. Zawiera alkaloid roślinny zwany cytyzyną, który stopniowo zmniejsza uzależnienie. Trzymam za niego kciuki.
Mój mąż zastanawia się jak przebiega rzucanie palenia. Objawy dzień po dniu mogą się zmieniać, niektóre wręcz się nasilają. Dlatego obawia się że może nie wytrwać w postanowieniu. Widziałam u niego tabletki Tabex że bierze i to dopiero początki bo nie pali 3 dzień. Może wiecie jak skutecznie rzucić palenie bez skutków ubocznych ?
Masz na myśli takie? https://www.doz.pl/apteka/p4873-Tabex_15_mg_tabletki_powlekane_100_szt. - szukam czegoś dla taty, bo lekarz kazał mu rzucić i cięzko mu się zebrać tak z siebie.
Mi udało się rzucić palenie z tabletkami recigar, aż sam jestem pozytywnie zaskoczona że w końcu udało mi się po tylu wcześniejszych próbach. Stosowanie bardzo proste, z każdym dniem ochota na papierosa jest coraz mniejsza aż mija zupełnie. Na mnie tabletki super podziałały, jestem mega zadowolona , że już nie palę i na pewno do tego nie wrócę.
Madridka recigar spróbuj, mój mąż rzucił dzięki tym tabletkom, polecało go kilka osób na forach i chociąz nie wierzyłam w skuteczność tego to o dziwo się udało . Facet nie pali już kilka miesięcy, jest siebie bardzo dumny i na pewno kondycja lepsza.