Tinehyr
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

Dobry trycholog

11 gru 2024, 14:25

Przerobiłam już wielu trychologów, wiele leków i terapii a mój problem z wypadaniem włosów nadal nie został rozwiązany. Boje się, że niedługo zostanę łysa. Do kogo można się jeszcze udać w Katowicach?

Tiwa
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

Re: Dobry trycholog

13 gru 2024, 09:36

Jeśli szukasz kogoś, kto weźmie Cię na poważnie, to sprawdź trychologów w https://medexperts.pl/. Tam nikt Ci nie powie, że “taka uroda”. Przeprowadzili dokładne badania i znajdą przyczynę łysienia. Na miejscu możesz liczyć na podejście, które realnie wyhamuje problem, zamiast go zamiatać pod dywan.

madzialena
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

Re: Dobry trycholog

20 lut 2025, 08:26

Nie warto zwlekać, jeśli włosy zaczynają nadmiernie wypadać. Wizyta u trychologa pomogła mi znaleźć przyczynę problemu i dobrać odpowiednie rozwiązania. W moim przypadku konieczna była suplementacja, a jednym z produktów, które polecił mi specjalista, był Vitapil Clinic 5a. Dzięki niemu włosy przestały się przerzedzać, wypadanie zostało zahamowane i teraz pracuję nad odbudową gęstości włosów :)

Wróć do „Pozostałe”