karolas ojej jak ci wspolczuje dla takiej malej dzidzi takie chorobsko to straszna rzecz ale piszesz ze mala szybko z tego wychodzi wiec moze szybciutko wyzdrowieje?? ja tak samo slabiutka bylam wszystkie chorobska lapalam jeszcze do zelszego roku wszystkie zimy mialam pochorowane wiecznie anginy zapalenia pluc, wiec wiem co czujesz, szpitali sie ma szybko dosc, tak mi szkoda amelci, ale moze to nawet lepiej ze ma takie bezobjawowe bo by sie bardziej meczyla jeszcze, badz dobrej mysli kochana i ucaluj mala niech szybko zdrowieje :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Eva_1977, karolas suwaczek niedziala jej mala skonczyla wczoraj dwa miesiaczki za to moja Julcia ma dzis urodzinki hihihi
mi zadne pampersy nie przeciekaja odkad zmienilam na oryginalne najpierw Libero a teraz huggiesy bo te tansze to sa do niczego i wciaz je trzeba zmieniac, a wtych Julcia nawet 2 godiznki pochodzi, ale ja jej zmieniam dosc czesto czasem czesciej niz co 2 godiznki jak tylko czuje ze ma mokro wiec tez niemaja jej jak przeciekac