mordeczka23
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Co na przedwczesny szybki wytrysk

26 lut 2026, 16:11

Mam 33 lata, przedwczesny wytrysk od nastolatka, a teraz jest dramat. Z byłą żoną (rozwód po 3 latach) seks był szybki trwał około 10 minyt do 15 maksymalnie, ona nigdy nie miała orgazmu przy penetracji, w końcu stwierdziła „to nie życie” i odeszła. Po rozwodzie kilka partnerek – zawsze to samo: entuzjazm 1–3 miesiące, potem „seks jest za krótki”, „nie czuję nic”, „zostańmy przyjaciółmi”. Ostatnia dziewczyna (teraz 7 miesięcy) – na początku mówiła „kocham Cię takiego”, ale ostatnio unika zbliżeń i widzę po oczach, że jest sfrustrowana moim przedwczesnym wytryskiem. Szybko kończę, nawet po przepisanych psychotropach, w dodatku mam po nich depresyjne nastroje. Nie będę już więcej brał tego typu środków na szybki wytrysk to głupota. Z innych metod to ćwiczyłem Kegle, oddychanie, pozycje „mniej stymulujące” – zero poprawy. Boję się, że znowu zostanę sam przez przedwczesny wytrysk. Jak osiągnąć przedłużenie stosunku do 20+ minut ?. Czy ktoś z was miał tego typu problemy i co naprawdę pomogło Wam na przedwczesny wytrysk ?.

sexedukator
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: Co na przedwczesny szybki wytrysk

02 mar 2026, 13:35

O matko serio ?. Brałeś na przedwczesny wytrysk psychotropy na derpresję ?. Kto ci to przepisał. To jest jakiś dramat. z tego co napisałeś to miałeś jakieś poważne małżeńskie przejścia z tego powodu że nie byłeś w stanie zaspokoić swojej kobiety. W dodatku małżeństwo które trwało 3 lata. Dziecko z tego było jakieś ?. Alimenty ?. Przechlapane. Dlatego ja nigdy nie zamierzam się żenić tylko ostro posuwam laski na raz góra na dwa raza. Co do tego co na przedwczesny wytrysk to ja mam podobną przypadłość powiem ci szczerze i stosuję jeden całkiem dobrze działający środek na mnie. To jest w formie tabletek i nazywa się Stud Pills. Takie w czarnym opakowaniu. Jest tam 90 tabletek a ja biorę 2 przed stosunkiem to wystarcza na długo. Słuchaj możesz sobie spróbować z tymi tabletkami na ten twój przedwczesny wytrysk ale przede wszystkim nie stresuj się i nie nakręcaj za bardzo z tego powodu. Przyjmij to na miętko nie ta to inna. Jak masz jakieś pytania to pisz śmiało. Zaglądam na forum często.

Wróć do „Nasze hobby”