marthha31
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Jakie tabletki na powiększenie piersi

03 mar 2026, 15:46

Jakie tabletki na powiększenie biustu - pytanie na forum

Cześć dziewczyny, mam małe piersi – od zawsze noszę miseczkę AA/AAA i mam 24 lata. W szkole koledzy śmiali się, że 'nie mam czym oddychać', a teraz na plaży chowam się pod dużym t-shirtem, bo wstyd. Chłopak mówi, że mu to nie przeszkadza, ale widzę, jak zerka na większe biusty koleżanek. Próbowałam już masaży, kremów z żeń-szeniem i kozieradką – zero efektu po 3 miesiącach. Słyszałam o tabletkach na powiększenie biustu, macie jakieś sprawdzone tabletki typu ?. Albo może jakieś urządzenie próżniowe działa ?. Boję się operacji, ale kompleksy mnie zżerają i czuję się mniej kobieca. Podzielcie się doświadczeniami szczególnie jeśli chodzi o tabletki na powiększenie piersi bo w internecie dosyć dużo widziałam w sklepach i na forach. Ciekawa jestem czy to działa i co naprawdę dało +1–2 rozmiary bez skalpela ?. Piszcie czekam

pinka32
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

Re: Jakie tabletki na powiększenie piersi

04 mar 2026, 13:19

Witaj. Powiem ci szczerze ze jestem trenerka personalną i widzę ze bardzo wiele kobiet ma kompleksy z powodu małych piersi. Szczególnie kobiety aktywne które dużo ćwiczą. U mnie w klubie to z tego co mówią to prawie połowa. Pytałaś o tabletki na powiększenie piersi. Jest ich dużo na rynku ale sądzę że 90% to raczej nieskuteczne suplementy. Jednak są tez takie które ja brałam i uważam że są mega skuteczne na naturalne powiększenie biustu. Metoda prób i błędów razem z klientami wynaleźliśmy je. W Polsce sprzedają pod nazwą Breastfem. Mało popularne musisz poszukać w internecie bo na allegro nie sprzedają. Z tego co dowiedziałam się w składzie maja jakieś mocne wyciągi z ziół rosnących w Brazylii gdzie kobiety od wieków w taki właśnie sposób powiększają sobie piersi. Wszystkie miałyśmy podobne rezultaty po 2 miesiącach stosowania w podwójnej dawce. Mi na przykład udało się uzyskać dzięki tym tabletkom powiększenie biustu o ponad jeden pełny rozmiar miseczki. O wiele lepiej to wygląda. Jak nie chcesz operacji możesz rozważyć ta metodę.

Wróć do „Pozostałe”