cześć laski,
Beatko a skąd Ty jesteś bo nie pamiętam? Dziękuje za zaproszenie, chętnie bym skorzystała no ale cóż....
Lucy Ty sie nie martw, bo to są wóżki nowe i na pewno jak sie skończy licytacja to znów je wystawią. Tylko dowiedz się ile kosztuje przesyłka do UK, bo ta podana to jest na teren Polski, a do Ciebie będzie drożej. Zapłacić możesz jak chcesz, byle pieniądze na konto wpłynęły. Ja płacę przez internet.
Acia gratuluję bliskiego terminu. Teraz to juz nam z góreczki leci.
A ja musze się dziś pożalić, bo mnie już tak ta wątroba boli, że nie wyrabiam. Zazdroszczę Wam że tego nie macie. U mnie jest coraz gorzej. Nie chcę was zanudzać, bo bym musiała codziennie o tym pisać, ale czuję jakby mi ktos kleszcze na nią zapiął i zapomniał zdjąć. Koszmar jakiś. Najgorsze, że nic nie pomaga i po prostu musze to znosić i modlić się o krótkie przerwy w bólu...
[ Dodano: 2007-04-13 ]Dobra juz wiem Beatko - jesteś z Torunia. No to nici z kawki niestety. Przynajmniej w ten weekend.
Aaa dziewczyny, ten wózek jest prześliczny. I ten kolor...Ja mam fazę na taką zieleń. Kupiłam taki fotelik i też się nie mogę napatrzeć.