lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

18 kwie 2007, 12:19

frydza wytarmos arusia rowniez od ciotek z tt :-D basiu mi tez sie marzyla laleczka hihi a tu bede miec urwisa...ale jak juz wiem ,to teraz mysle,co to bedzie jak sie pomylili,a ja z koleji teraz na chlopca sie nastawilam he he juz tylko,zeby zdrowe bylo,reszta nie wazna :-D asiula jak masz byc spokojniejsza,to kup sobie te wkladki,po co masz siebie i dzidzie denerwowac :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2007-04-18 ]
a u nas ladna pogoda ;) sa chmurki,ale ladnie jest :-D

Awatar użytkownika
magda26

18 kwie 2007, 12:27

hej dziewczynki u mnie od rana chłodniej z czego ja sie ciesze bo nie jest mi słabo moj maz za 15 minut wychodzi do pracy wiec ja sama do wieczora :ico_noniewiem: ale coz dobrze ze mam TT i was :-D

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 kwie 2007, 14:21

dziewczyny
stwierdziłam że takie zamartwianie się w domu jest bez sensu, więc się zebrałam i pojechałam do szpitala, moja położna akurat ma dyżur i pomogła mi wszystko załatwić. Zrobili mi KTG i wszystko wyszło w porządku. lekarz mnie zbadał sprawdził czy te wody się mi nie sączą, ale jest ok. t :ico_sorki: akże jestem już spokojna i przestaje się martwić, maleństwo siedzi sobie grzecznie w brzuszku i tak ma być :ico_brawa_01:
Teraz na gwałt robie obiad bo zaraz wszyscy wrócą z pracy a ja dopiero się za niego zabrałam

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 kwie 2007, 14:31

asiula - brawo :ico_brawa_01: to chyba najlepsze co mogłaś zrobić, przynajmniej bedziesz spokojna

lucy23

18 kwie 2007, 15:08

asiula super,ze poszlas do szpitala :ico_brawa_01: teraz mozesz byc spokojna :-D madzia moj tez ma popoludniowki i bedzie dopiero wieczorem ;) wiec troche nudno,ale posprzatam sobie ....i zrobie pranie,bo wczoraj ogladalam film i usnelam i spalam caly dzien hihi

Awatar użytkownika
asiula26

18 kwie 2007, 16:07

Dzięki, teraz jeśli będę miała jakiekolwiek wątpliwości to poprostu pojadę do szpitala, mogą sobie myśleć że przewrażliwiona jestem albo panikara, ale lepiej dmuchać na zimne

Poza tym przyznam się wam szczerze że nienawidzę kwietnia i czekam aż się skończy, bo od kilku lat nie miałam normalnego kwietnia, zawsze stało się jakieś nieszczęście, a to kolano, a to jakaś choroba. W dodatku 10 kwietnia minął rok od mojego poronienia i to chyba jeszcze bardziej spotęgowało mój lęk.

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 kwie 2007, 16:59

Witam dziewczynki.

Asiula nic się nie martw i nie wierz w pechowy kwiecień. Ten będzie szczęśliwy!!!

Dziewczyny z moich pomiarów wynika, że mój brzuch jest najwęższy. Dlatego nie powiem ile mi wyszło na centymetrze. No ale ja maluch jestem jak to mój mąż na mnie mówi, więc to dużo tłumaczy.

Dziewczynki super zdjęcia, fajne pamiątki będą.

A mi dziś w nocy śniło się moje maleństwo. Ale wiecie co? To była dziewczynka... :ico_szoking: No ale w każdym bądź razie czułam się taka szczęśliwa... to było takie realistyczne. Jeszcze teraz pamiętam to uczucie gdy tuliłam to maleństwo. Jak się obudziłam to byłam rozpromieniona hehe...

Przyszło mi dzisiaj łóżeczko zamówione na allegro. Ale powiem szczerze, że jestem rozczarowana. Miał byc kolor teak a ono jest pomarańczowe normalnie...
Frydza ty też zamawiałaś z firmy Klupś, czy twoje też ma taki pomarańczowy kolor??
Jarkowi się podobaa mi nie bardzo. Dobrze, że chociaż do pokoju będzie pasowało bo mam żółto-pomarańczowy właśnie. Jakoś musze sie przyzwyczaić. A poza tym mam pecha bo szczebalek jest jeden złamany i musze jeszcze czekać, aż mi wymienią całą tą jedną część łóżeczka. Ach... same problemy.

Za to przyszedł dziś facet z firmy produkującej moje płytki łazienkowe. Bo tez zgłosiłam reklamację. Jakiś błąd w produkcji i na kilku kaflach jest wada zauważalna dopiero po położeniu. POoglądał i przyznał, że ich błąd. Oddadzą nam 250 zł. Myślałam, że więcej wyciągnę, ale dobre i to. Na łóżeczko będzie jak znalazł nie?

A tak w ogóle to ostatnio nie mogę chodzić, bo mam wrażenie, ze mi mały zaraz wyskoczy. Macie takie uczucie parcia jak spacerujecie?? Ja aż przystaję i się za brzuch łapię. Nie wiem czy to w porządku. No i mam też wrażenie, że brzuch mi twardnieje. Gin powiedział, że jek od czasu do czasu to ok. No ale nie wiem ile to jest czasem a ile czesto. No i nie wiem kiedy mi właściwie twardnieje a kiedy mały się wypina...????
Nic już nie wiem.
Na szczęście szyjka w porządku więc tak bardzo się nie martwię.

Aaa Madziorka Ty też uważaj na siebie. Odpoczywaj dużo i szaleństwa na bok. Jeszcze całe życie przed Toba, to te dwa miesiące możesz przystopować...

Ja to bym najchętniej tylko leżała, bo tak to ciągle mi się zdaje, że ten brzuch naprężony strasznie...już nie wiem sama.

lucy23

18 kwie 2007, 18:49

indigo nie przejmuj sie...ja tez czuje jak dzidzia napiera he he zaraz mi sie siku chce i tez mam wrazenie ,ze zaraz wyskoczy i brzusio tez czasem twardy,ale lekarz powiedzial,ze szyjka ok i nie ma co sie martwic ;) zamowilam sobie egzamin praktyczny na 30 maja...myslicie ,ze zdarze ??? termin mam na 16 czerwca :ico_noniewiem: wczesniej sie nie dalo ,niestety ....ale bede sprawdzac ,moze sie jakis termin zwolni....ale mysle,ze nawet 30 bedzie ok....nie powinnam urodzic ,skoro szyjka zamknieta....ja musze sie zmierzyc,ale nie mam metra....moze sasiadka bedzie miala,to pozycze :-D

Awatar użytkownika
-indigo-

18 kwie 2007, 18:57

Lucy pewnie, że zdążysz. Tylko obyś sie za bardzo nie denerwowała...
A ciekawa jestem twojego obwodu bo my przed ciążą to tak raczej podobnie wyglądałyśmy nie?

lucy23

18 kwie 2007, 19:47

chyba tak :-D sama jeste ciekawa ...moja waga ,tak od miesiaca stoi w miejscu ....mam 11 na plusie....a wasza? wiem,ze madzi tez ,to chyba normalne ,nie? i brzusio juz tak szybko nie rosnie ...w ogole jakby stanal w miejscu,ale polozna mowi,ze ok...ze dziecko rosnie...wiec ja juz nie wiem czemu tak?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”