Witam serdecznie...
Włąśnie byłąm na starym TT a tam pusto...
A nie dalej jak wczoraj czytałam, że będziemy pisać na tamtym, coś się zmieniło?? Rozumiem, że od dziś już tylko tutaj zaglądamy??
Tyle się napisałyście, że nie jestem w stanie wszystkiego doczytać. Wiele stron ominęłam więc pewnie sporo info również mi umknie...
Ostatnio strasznmie Was zaniedbuję ale bardzo za to przepraszam. Wybaczcie
Wszytsko przez ten remont. Jestem taka pochłonięta a wieczorami padam jak kawka.
Alinko następnym razem będzie lepiej z tym prawkiem. Ja niby jeździłam super (tak twierdził mój instruktor) a też zdałam za trzecim razem. Stres robi niestety swoje. Ale bedzie dobrze...trzymam kciuki.
To badanie HBS to faktycznie związane z żółtaczką. Mi lekarz kazał zrobić zaraz na początku, ale przed ciążą zaszczepiłam się na żółtaczkę i już nie musiałam go robić.
MOja ciąża ostatnio zeszła na dalszy plan... To znaczy oczywiście nadal jest najważniejsza, ale przez to zabieganie nie mam czasu tak o tym wszytstkim myśleć.
Dziś usiadłam i wyczekiwałam ruchów Tomeczka bo nawet na to nie mam czasu. Ależ ze mnie matka... Ale jeszcze troszkę. Taka kolej rzeczy.
Pozdrawiam Was wszystkie i postaram sie wpadać jak będę mogła. Buziaczki...