Awatar użytkownika
chloe2
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 kwie 2007, 21:48

Ok, idę pozmywać :ico_haha_01: , bo rano nie będziemy mieli w czym się napić herbaty :ico_haha_01: :ico_haha_01: Jak bym już nie zajrzała, to życzę "Dobrej nocy"

Awatar użytkownika
kasiula 84
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 kwie 2007, 22:14

czesc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo ale jak zaczelam pracowac to nie mam na nic czasu,jakwracam z pracy to padam na pysk a jak mam wolne to kazda chwile spedzam z Oleńka.Nie wiem co u was bo mam ponad 300 postow do przeczytania :ico_szoking: i raczej nie dam rady tego nadrobic.Pozdrawiam was goraco moze zajrze jutro bo mam wolne,dobrej nocki zycze pa,pa.

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

21 kwie 2007, 22:21

Kasiula jakie piekne zdiecie

tak wlasnie myslalam ze nie piszesz przez prace

buziaki

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 kwie 2007, 23:03

A moi panowie śpią, ja czekam aż pralka skończy pranko i tez ide lulu bo po tym piwku to troche padnieta jestem :ico_spanko:

Witaminko- winko stawiałam, no nie gniewaj się :ico_oczko: jeszce mogę piwko polać :ico_haha_01: a co do tego płynu to ja też kiedys to piłam jak miałam zatrucie,pojechałam jako wychowawczyni z dziećmi na kolonie i zaraz po podróży wzieło mnie strasznie odwodniłam sie lekarza wzywali, dzieciaki nie miały ze mnie porzytku przez dwa dni, w życiu tak sie nie czułam jak wtedy, a to po pomidorach od teściowej :587: sorki tak mi się przypomniało

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!

21 kwie 2007, 23:05

my po zakupkach i jedzonku we włoskiej knajpce, wczoraj też tematycznie taką samą zaliczyliśmy :-D jakoś mam łochotę ;-)

kupiliśmy niekapek 6+ i Lila od razu zajrzyła o co chodzi a było to jakąś godzine temu po tym jak umęczona wróćiła do domku... bo zmęczyliśmy się wszyscy :ico_noniewiem: jednak chyba już za kumatka jest na takie długie wyprawy zakupowe, bo śpiąca a świat ciekawi, wcześniej to kimka i już teraz już nie... :ico_nienie:

jestem padnięta, foteczek jeszcze nei widziałam ale już serdecznie dziękuję :-)

przeczytałam każdy post ale już nie pamiętam...

Kasiula84 wróciłą na momencik...
Chloe szwagierka ma durnego psa, moja teściowa też - Bajer jest zazdrosny i już raz zadusił świnkę morską... :ico_szoking: nie ma prawa nawet nosa tu wściubić do mnie pchlarz jeden brrr...
Witaminka, kroplówkę dożylnio podaje :-D Lolkowi... nieźle ;-)
Sosnie zęby idą, jedynka górna po środku :ico_szoking:
Kocica z Dodą na prawko - łał :ico_puknij:
Reeni ma piegi biegi :ico_noniewiem:

i reszta lalek opalona od kostek w górę do nadgarstków hihi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 kwie 2007, 23:07

Kasiula- zdjęcie śliczniusie ach to morze........ :ico_noniewiem:

Sosna- Kornel jak go razi słońce to wyje niecierpi tego

A krem też muszę jakiś nabyć, bo narazie tylko bambino smarowałam małemu buziaka

Widzę,ze już nikogo nie ma to ja idę powiesić pranko i spać, jeszce raz dzięki za życzonka miłych snów papa

Awatar użytkownika
Maritta

21 kwie 2007, 23:08

a i Mery pije piwko sama, z orzeszkami bo Riterce samochód nie odpalił bo dowód rej się ukrył :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 kwie 2007, 23:11

no jestem nie było Cie widać przez chwilę witaminko i dlatego tak napisałam, atu jescze Maritta się pojawiła,
Witaminko- mi przeszło po tym lekarstwie, trzymam kciuki zeby Lolkowi pomogło

A piegi tez mi wyszły na buzi - a bede mieć jeszcze wiecej napewno :-D

[ Dodano: 2007-04-21 ]
No kochane na lepszy sen polewam po piweczku :ico_zdrowko: Maritta Tobie to soczku chyba naleję, bo fasolke opijesz :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Maritta

21 kwie 2007, 23:14

ja piegów nie mam ma za to pieprzyki i to dużo... na buzi, plecach, jeden na brzuchu i jeden niżej :-D

to prawda Kasiuli 84 fotka superowa... aż mnie ukoiło - bo takiego nerwa miałam dziś... :ico_zly:

[ Dodano: 2007-04-21, 23:16 ]
piję bardzo słabe Malibu z mlekiem :ico_wstydzioch: Mery... ale dziękuję za soczek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 kwie 2007, 23:24

Kochane idę spac bo oczy mi się kleją całuski papa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”