Basiu, jaka szkoda, że nas opuszczasz Może uda Ci się zajrzeć chociaż raz na jakiś czas i napisać co u Ciebie i Kalinki? A czy jest szansa, że będziesz miała internet w domku? Trzymaj się kochana - wszystkiego dobrego!
aniu szczerze mówiąc to nawet nie chce miec nata w domu.... może dlatego że w pracy spedzam 8 h przed kompem i w domu juz nie mam ochoty....ale jeżeli tylko będe mniała okazję to napewno się odzwę
Lucy mi ostatnio znajomy wyskoczył z tekstem: "wiesz troche zbrzydłaś, ale tylko trochę na twarzy... Ale to pewnie brak makijarzy i takie tam..."
No psychiczny jakiś. Jak można tak powiedzieć kobiecie. Ja tam się nie przejmuje bo wiem jak jest, no ale przesadził. Inna kobieta to mogłaby sie mocno zdołować. Ale on taki jest, mówi co mu ślina na język przyniesie... chyba zona musi nieraz się za niego wstydzić...
Macie racje że nie należy się tymi docinkami przejmować ale czasami to przykre, jesteśmy teraz bardziej wrażliwe na krytyke, a niektórzy to chyba myślą że kobieta w ciąży to powinna być płaska jak deska. Ciekawe gdzie by ten dzidzius wtedy miał się znajdować??
Asiula powinnyśmy mieć mega cyce i w tych cycach dzidziusie to by wszyscy mówili, że seks bomby jesteśmy hehehe...
[ Dodano: 2007-04-23, 14:55 ] Dobra dziewczynki ja uciekam do domeczku.
Ale klient mnie wkurzył. Umówił sie i nie przyszedł pacan jeden. A niech mi przyjdzie za dwie minuty to go rozszarpię chyba.