Chyba prawie wszystkie maluchy przechodzą taką fazę-nie wiem jak to nazwać. My też tak mamy, a śniadanie no cóż jem na raty albo jak D wstaje do pracy o 6 bo mały jeszcze śpi. Taka akcję z brakiem snu jak u Was też mieliśmy ale całe szczęście tylko raz Czytam teraz książki od Ciebie o usypianiu. My mamy nosidełko, muszę je wyjąć i spróbować.Nie wiem czemu mój Krzysio po rannym karmieniu nie chce spać w łóżeczku, tylko u mnie albo u męża na piersi co go odkładamy, to zaraz się budzi i jest ryk, wystarczy wziąć na ręce i od razu zasypia, dopiero po ok. dwóch godzinach możemy go spokojnie odłożyć i wtedy już śpi. Tak jest tylko do południa z tego względu chcę kupić chustę, bo jak jestem sama, to nie mam nawet jak śniadania zjeść, czy do toalety pójść
Cerazette jest dla karmiacych, sama go brałam przez pewien czas.Jeżeli chodzi o antykoncepcję, to ja będę chciała tabletki. Spirala jest na 5 lat i to duży koszt, a jakby się okazało, że mój organizm jej nie toleruje, to kasa wywalona w błoto, a tabletki mogę zawsze odstawić. Cerazette są chyba dla karmiących i jeszcze jakieś jedne jeżeli się nie mylę.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość