może do stomatologa czy ginekologa nie ma kolejek, ale są inne specjalności, gdzie naprawdę zanim przyjdzie kolej to można się rozchorować na dobre. No i kurczę wtedy trzeba udać się do tego lekarza prywatnie, bo on ma termin np. za parę dni, a nie za parę miesięcy jak w przychodniSorki ale naprawdę głupotki piszecie - przecież ci "państwowi" mają zazwyczaj gabinety również prywatne - więc co - do 15,00 robią źle a po 15,00 już super???
O matko no nieźle.a co do innych spacjalności- w tamtym roku w maju nadwyrężyłam kostkę i ona nie bardzo chciała sie zagoić mimo usztywnienia, balało przy każdym kroku i po dwóch tygodniach kuśtykania dostałąm skierowanie do ortopedy poszłam do rejestracji i dostałam termin na 15 listopada![]()
![]()
![]()
![]()
samo sie zagoiło wcześniej![]()
a to racja! Ja raz poszłam prywatnie do dermatologa z moją stopką, a ona mi sama powiedziała,żeby potem przyjść do przychodni, bez rejestrowania to zobaczy jak się goitrzeba chodzić do klinik prywatnych ale próbować sie umawiać z funduszu wtedy do tego samego lekarza można sie dostać w dogodnych nawet terminach, zależy od specjalności
o tą wypowiedź mi chodziło:)Ja już dawno nie chodzę do państwowych lekarzy tylko do prywatnych i jeszcze nigdy się nie zawiodłam bez względu na to co robiłam. Zęby np. leczę w Villanova i fakt że czasem trzeba czekać trochę dłużej na wizytę ale zawsze wszystko było ok. A podobnie jak mariposa zawsze po wizytach u państwowych stomatologów coś się działo, dlatego już im nie ufam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość