moje dziecko bierze Bioaron C wlaśnie skończyliśmy pierwszą kurację. Póki co chore nie było. Nie zauważyłam też jakiegoś nadmiernego apetytu czy innych dodatkowych "efektów". Poczekam i zobaczymy czy będzie potrzeba podawać kolejne dawki.
to chyba jest indywidualne, trudno zlecic ilosc kuracji bo dla niektorych dzieci juz pierwsza moze pomoc.
Oczywiście każdą wątpliwość należy konsultować z lekarzem. Niemniej podawanie leku jest bezpieczne, istnieje na rynku od wielu lat i przez ten okres czasu nie stwierdzono ani nie zgłoszono działań niepożądanych.to chyba jest indywidualne, trudno zlecic ilosc kuracji bo dla niektorych dzieci juz pierwsza moze pomoc.
to chyba powinien lekarz okreslic, co nie?!
w zasadzie to by sie zgadzałoMotywy użycia można podzielić na kilka grup:
- profilaktyka
- podczas infekcji dziecka
- po infekcji dziecka
- w celu zwiększenia apetytu dziecka
Po kuracji 14 - dniowej należy zrobićprzerwę 10 do 14 dni, a następnie ponownie powtórzyć kurację 14-dniową. Taki sposób podawania syropu powoduje, że układ immunologiczny po 'stymulacji' ma czas, aby się prawidłowo kształtować.
Oczywiście każdą wątpliwość należy konsultować z lekarzem. Niemniej podawanie leku jest bezpieczne, istnieje na rynku od wielu lat i przez ten okres czasu nie stwierdzono ani nie zgłoszono działań niepożądanych.
my przeszliśmy 4 kuracje póki co i na razie odpoczywamy. Następne dopiero na wiosnę.to chyba jest indywidualne, trudno zlecic ilosc kuracji bo dla niektorych dzieci juz pierwsza moze pomoc.
mimo wszystko ja też zawsze jestem za konsultacja z lekarzemw takich przypadkach, z dziecmi trzeba ostrożnie:)Oczywiście każdą wątpliwość należy konsultować z lekarzem. Niemniej podawanie leku jest bezpieczne, istnieje na rynku od wielu lat i przez ten okres czasu nie stwierdzono ani nie zgłoszono działań niepożądanych.to chyba jest indywidualne, trudno zlecic ilosc kuracji bo dla niektorych dzieci juz pierwsza moze pomoc.
to chyba powinien lekarz okreslic, co nie?!
hm, dośc dużo, ale skoro pomoglo to moze tyle bylo potrzebne.my przeszliśmy 4 kuracje póki co i na razie odpoczywamy. Następne dopiero na wiosnę.to chyba jest indywidualne, trudno zlecic ilosc kuracji bo dla niektorych dzieci juz pierwsza moze pomoc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość