Powiem ci że to ułatwienie ale czasem, zwłaszcza na początku, i komplikacja - jak się urodziła Jula Piotruś już chodził do przedszkola i czasem jak mąż miał pierwszą zmianę - chodzi na 6:00 - to był problem żeby małego odtransportować do przedszkola.Ale zawsze to wybędzie mi jedno dziecko do opieki w dzień
Ja jakoś nie jestem dumna z samego faktu, że się Jula dostała do przedszkola. Żadna w tym moja zasługa. Ale właśnie m.in. ze względu na koszty cieszę się i mam nadzieję, że się spokojnie zaklimatyzuje na nowym miejscujasne, że dumna
Korzyści dla dziecka są duże, zagrożeń też trochę ale bilans raczej na plus.bardzo dużo korzyści dla rozwoju!
No i ty miałaś pieczątkę? Skąd by wiedzieli że jesteś na zwolnieniu?U nas też była rubryczka z prośbą o pieczątkę zakładu pracy
To taki wiek chyba bo moje w tym wieku też wolą/wolały starszych niż rówieśnikówza starszymi (o zgrozo!) gania na placu zabaw...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość