Ja bardzo często mam problemy ze wzdęciami i poszłam do apteki przed świętami Bozego Narodzenia i pan farmaceuta polecił mi espumisan, a że nie znałam leku to pan mi dał dwa listki i powiem wam że rewelacja. Wziełam na raz 5 takich kuleczek, bo zalezy od formy w jakiej jest espumisan. Czytałam na stronie producenta ze leku nie da sie przedawkowac gdyż nie wchodzi z reakcje z metabolizmem, wydalany jest. I szwagierke obdzieliłam wtedy. Mówiła ze uratowałam jej zycie, jak to zawsze jest z przejedzeniem przy świątecznym. teraz znów kupie bo Święta Wielkanocne się zbliżają więc znów będa boleściveryAnka kapsułki kosztują kilkanaście złotych (100 szt.) także opakowanie mega wydajne. Poza tym lek jest bardzo skuteczny więc starcza na długo :)
a który espumisan brałaś?easy czy max?hehe ja miałam to samo :) w atpece babka dała mi opakowanie i sobie pomyślałam, że zjem je w jeden weekend, a później się okazało, że one są bardzo wydajne tzn. po jednej tabletce mnie puściło, a ja już obdarowałam tatę i cioteczkę.
dzisiaj musialam zarzyć w szkole espumisan , dobrze że go miałam w torebce, bo na zajęciach wstrzymywałam gazy, a potem mnie skręcało, a jak wzięłam espumisan to jak reka odjął . Ma szybkie działanie.Zwykły, bo ten max to na silne wzdęcia. Jakbym miała silne wzdęcia, to bym pewnie nie była w stanie pójść do apteki ;) W sumie taki wariant max to przydałoby się zawsze trzymać w apteczce domowej, żeby nie musieć lecieć w tych trudnych momentach do apteki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość