Niebanalna biżuteria to jedna sprawa, natomiast drugą będzie również aby jakość jej wykonania był na odpowiednim, wysokim poziomie i na ten fakt musimy zwrócić szczególna uwagę. Zamiast dużych sklepów sieciowych, polecam poszukać w nieco mniejszych sklepach internetowych gdzie oryginalna biżuteria idzie w parze z wysoką jakością i rozsądną ceną.
Jak dla mnie na pewno niebanalną jest biżuteria Beller. Przede wszystkim każda kolekcja jest w tym przypadku wyjątkowa. Przy czym poszczególne produkty są bardzo starannie wykonane i prezentują się niesamowicie. Poza tym wybór w tym konkretnym sklepie jest naprawdę duży i każda kobiet znajdzie tam coś odpowiedniego dla siebie.
Faktycznie cudowny! Troche podobny do mojego zaręczynowego ale dla przyjaciółki raczej średnio. Lepsze byłyby kolczyki albo bransoletka. Może coś z inicjałami albo grawer-dedykacja od przyjaciółki. Takie rzeczy często robią gratis na życzenie.
Dla przyjaciółki faktycznie pierścionek nie jest najlepszym pomysłem na prezent, jeśli ma być to biżuteria, wówczas polecam wspomniane kolczyki lub naszyjnik z ciekawą zawieszką, ewentualnie bransoletkę. To na pewno okaże się trafnym wyborem, chętnie pomożemy i doradzimy :)
na pewno spodoba Ci sie cos w tym stylu
https://www.topsilver.pl/kot-srebrny-wisiorek-id-30
znalazlam taki ladny wisiorek w ksztalcie kota ze srebra, srebro próby 925 oryginalne i wisiorek za 40zl wiec nie drogo
Dziewczyny, potrzebuję porady. Jestem świadkową i postanowiłam podarować swojej przyjaciółce przy tej okazji jakąś piękną biżuterię. Uwielbia wiszące kolczyki, koniecznie chce mieć takie do sukni i wczoraj zaciągnęłam siostrę oglądać w Novia Blanca (UWIELBIAM <3), ale mam problem, bo nie umiem się zdecydować... Które podobają się Wam bardziej?
A ja jestem ciekawa, czy są jeszcze wymagające biżutojadaczki, które noszą broszki...na kostce u stóp. Kiedyś się tak nosiło, potem uznano to za objaw nimfomanii z kultem kurtyzany, ale mnie to wciąż pociąga. Myślicie, że to wróci?