Monia no super ze Igorek wreszcie przespał nocke. On sie nie męczył i Ty jesteś wyspana. Oby tak dalej

Kochane ja też Was rozumiem,My niestety zostaliśmy 5 dni dłużej w szpitalu i mój maluch 3 razy dziennie dostawał antybiotyk,podłaczali mu pompę l biedak leżał tak godz,a ja beczałam i nie mogłam sie opanowac,straszny widok.W poniedziałek mamy piwrwszą wizyte u pediatry i zobaczymy jhak tam mój malec przybiera.Tewraz strasznie sie o niego martwię i jak tylko coś mnie niepokoi to strasznie panikujęMarcia, rozumiem, Cię, bo jak mojego bąbla w szpitalu dzień w dzień na kilkanaście godzin zabierali pod lampy to siedziałam i ryczałam w pokoju, bo słyszałam jak on tam strasznie płacze... myślałam, że mi serce pęknie, jak mi go oddawali na karmienie, to się czułam instynktownie zagrożona, miałam ochotę z nim uciec stamtąd, żeby już nie musiał się wić golusieńki w tych wstrętnych okularach, sam...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość