Fajnym prezentem jest też np. zabranie chłopaka, męża w jakieś fajne miejsce, na wycieczkę, na weekend do spa czy na ryby. Coś co zostanie mu w pamięci na zawsze.
No i alkomat jest jak najbardziej praktycznym prezentem ;) Ważne, zeby nie kupić najtanszej zabawki, bo nie można im ufać. Ale alkohit jest akurat bardzo dobrym wyborem, też mamy, już od kilku lat.
Zależy na jaką okoliczność chcesz kupić mu ten prezent. Ja dla siebie i swojego męża na piątą rocznicę ślubu wykupiłam tygodniowy urlop w górach, na nartach we Włoszech,https://www.narty-wlochy.pl/.
Ja swojemu facetowi, który jest wielkim fanem piłkki nożnej na urodziny kupiłam koszulke reprezentacji Polski :D Nie był to spory wydatek bo w sklepie 11teamsports znalazłam dużą przecenę, ale radość Bartka jest bezcenna :D
Może koszulka lub bluza z nadrukiem? Ja tak mojemu kupiłam na urodziny w Logos Dystrybucja bo tam znalazłam fajną ofertę i bardzo jest z niej zadowolony ;)
Mój mąż lubi modnie wyglądać i dba o każdy detal i dlatego jeżeli już coś kupuję musi być to przemyślane bo będzie zwrot ;). Ostatnio na imieniny kupiłam mu ciekawy pasek do spodni w prawdziwej pracowni rymarskiej. Jeżeli ktoś z was szuka takiej pracowni to podaję kontakt - Rymarz PPHU Piotr Konieczny, Starołęcka 18A Poznań.
Mój facet się śmieje że ja jemu zawsze coś do samochodu kupuję a to skrobaczki śmieszne takie z rękawiczkami a to alkomat a to teraz uchwyt xblitz 450 na telefon. Już producenci gadżetów do samochodu nie mają pomysły na produkty bo chyba kupiłam wszystko :)