Widze ze wymieniacie same panie doktor.
Ja chodze do dr.Wojcika,przyjmuje w swissmedzie,jak dla mnie rewelacyjny lekarz.Polecilam go swoim kolezanka i zadna nie narzeka.
Wiec moge go polecic z czystym sumieniem.
i przystojny zarazemkkasiaaa, ja bylam u Dr.Bockowskiego jeden raz na usg,i podpisuje sie pod tym co napisalas.Bardzo sympatyczny lekarz.
o tak Birkholz jest tragiczny , zarazem ojciec jak i syn. Obydwoje przyjmują w mojej przychodni w Brzeźnie , dodatkowo młodszy tj. syn chyba sławomir przyjmuje w swissmedzie i ma prywatny gabinet na ul. Hallera. Drugą ciąże chodziłam do syna - tragedia o wszystkie badania musiałam prosić, natomiast ostatnią ciąże chodziłam do ojca i tu nieco lepiej , tylko on trochę przygłuchawy jesta ja polece dr Olszewską http://pro-femina.com/index_files/hania.htm
w swissmedzie w gdańsku uważaj na Birkoholdza czy jakoś tak ma na nazwisko... byłam u niego raz na początku ciąży, miałam silne upławy a on bez badania ginekologicznego, bez pobrania wymazu czegokolwiek przepisał mi tabletki... szkoda słów... i jeszcze za tą wizytę płaciłam
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość