Rewelacyjna! Chodziło mi o strukturę tych majtek a nie o to, że to bandaż jest Takie siateczkowe majtki są specjalne ... jakby się kto uparł to nawet można by w nich chodzić na codzien bo nawet nie dużo z tego co sobie przypominam było przez nie widać a są mega przepuszczalne więc w Twoim stanie i problem zamiast nago śmigać całkiem możesz je sobie zafundować a grzyba nie dostaniesz...Bandaż , fajna sprawa?
chodziłam tylko 3 miesiące,bo zatrudniła mnie siostra A u siebie w zakładzie na księgową żebym mogła mieć potem macierzyński i wychowawczy pracowałam od 5 mc do 8 mc w pracy była klima więc chodziłam w bieliźniechodziłaś do pracy w ciąży i jak długo?
też dobre rozwiązanie,zależne od tego co będziesz miała na sobie,bo jak spódnicę czy sukienkę co nic nie będzie prześwitywać to halka niepotrzebna,ale jak prześwitujące to halka wskazanazastanawiałam się np nad halką jako bielizną pod spód.
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość