26 lis 2010, 10:57
A myślałaś nad podłogami laminowanymi? Są najładniejsze wizualnie, a przy tym najpraktyczniejsze. Stosunek ceny do jakości, co najważniejsze, wypada bardzo pozytywnie. Prezentują się o wiele bardziej elegancko niż parkiet, a przy tym nie są tak drogie jak podłogi czysto drewniane. Łatwo się je czyści, są trwałe i wygodne.
Co do producenta, to mogę z czystym sumieniem polecić firmę Alloc i jej produkty. Przejrzyj sobie wzory – jest dużo ładnych i ciekawych: link usunięty przez obsługę forum Ja jestem z tych paneli bardzo zadowolona. Naprawdę są wysokiej jakości, a firma sprawdzona wcześniej także przez znajomych i rzeczywiście solidna. Ceny nie są wygórowane w stosunku do jakości. Panele porządnie trzymają się naprawdę przez lata. Mnie przekonała też dożywotnia gwarancja w przypadku terenów prywatnych. Szeroki wybór oferty, więc myślę, że znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie. Fajną sprawą jest też to, że firma oferuje również montaż nowoczesnymi metodami. Ja skorzystałam i się nie zawiodłam, polecam więc.[/b]
Ostatnio zmieniony 26 lis 2010, 11:16 przez
Lucia, łącznie zmieniany 1 raz.