warunków jakie trzeba spelnic przy stosowaniu kalendarzyka jest cała listaNa dodatek przy prawidłowym stosowaniu (nie naginaniu reguł) wskaźnik Pearla jest niewiele niższy od pigułki a korzyści znaczne.
piszesz o zwyklej spiraliże zdarza się bardzo często, że do poczęcia dochodzi ale zarodek nie ma gdzie się zagnieździć i po porstu umiera
przy stosowaniu kalendarzyka chyba niewiele hihih natomiast przy metodzie angielskiej masz rację, trzeba się troszkę wysilić, żeby coś osiągnąć a faktycznie przy łykaniu tabletek nie za bardzo dużo pracy się wkładaprzy stosowaniu kalendarzyka
Całkiem możliwe, bo ja nie wnikałam o jaką chodzi jak pytałam mojego lekarza więc nie będę tutaj udawać, że wiem. Może masz racje, ale ja nie jestem aż tak odważna i jednak zostanę przy swoim NPR'rzepiszesz o zwyklej spirali
Nie wiem czy tak pewnie.Ja bym po prostu najzwyklej w świecie zaczęła mierzyć codziennie rano temperaturę i obserwować śluz. Tanio, pewnie i szybko! I zdrowo!
ja bym tak nie potrafila obserwowac sie i stresowac przez nastepne 20 lat swojego zycia.Od 15 miesięcy kocham się z mężem "do końca" w III fazie, poczęcia nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość