Sama nie potrzebuję super mocnego krycia, ale słyszałam że super kryje podkład dermablend z vichy, a w połączeniu z transparentym pudrem dermablend vichy super się trzyma. Jednak jest to spory wydatek.
Też polecam revlon- najbardziej zachwycająca jest gama kolorów, każda na pewno dobierze coś dla siebie. Osobiście używam go razem z Loreal True Match i jak dla mnie to niezastąpione połączenie- dobrze kryje, zostawia fajne pudrowe wykończenie i wygląda super Polecam
Ja długo używałam maybelline matt mousse To nie fluid ale byłam bardzo zadowolona, któregoś dnia będąc w sklepie postanowiłam spróbować czegoś innego.
Kupiłam maybelline dream satin liquid i też jestem zadowolona jest bardzo wydajny
potrzebuję lekkiego fluidu/podkładu dobrze kryjącego (zwłaszcza naczynka więc nie może być z różowym odcieniem) i z wysokim faktorem, bo nie chcę opalać twarzy. Ktoś moze coś polecić takiego?
Ten fluid to moje ostatnie odkrycie i jestem bardzo zadowolona, myślę, że może Ci się spodobać, bo zawiera filtr Uv, nie wiem jak wysoki, ale dobrze kryje i matuje skórę :)
Ja mogę polecić podkład doskonale kryjący, matujący (mam tłustą cerę) Clinique Superfit Make Up. Niestety jest drogi;/ ale perfekcyjnie pokrywa i nadaje równomierny koloryt. Skóra nie błyszczy się. Jest bardzo wydajny. 30 ml można kupić w sklepie internetowym za ok 120 zł